Πότε θα κυκλοφορήσει το Baldur’s Gate 3 για Xbox  

Πότε θα κυκλοφορήσει το Baldur’s Gate 3 για Xbox  

Την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκδήλωση της Sony  , ανακοινώθηκε ότι το Baldur’s Gate 3 έρχεται στην κονσόλα PlayStation 5 στις 31 Αυγούστου, παράλληλα με την κυκλοφορία της έκδοσης PC του σίκουελ του D&D fantasy RPG. Ωστόσο, δεν υπήρξε καμία λέξη από τον προγραμματιστή των παιχνιδιών, Larian Studios, για μια έκδοση του παιχνιδιού για Xbox.

Όπως αποδεικνύεται, οι παίκτες της κονσόλας Xbox ίσως χρειαστεί να περιμένουν λίγο περισσότερο για την κυκλοφορία του Baldur’s Gate 3 σε αυτήν την πλατφόρμα. Η Eurogamer έλαβε μια δήλωση από έναν εκπρόσωπο της Larian:

“Αυτήν τη στιγμή σχεδιάζουμε να κυκλοφορήσουμε το Baldur’s Gate 3 για PC, Mac, GeForce Now και PS5. Τούτου λεχθέντος, δεν έχουμε καμία αποκλειστικότητα και θα ανακοινώσουμε υποστήριξη για επιπλέον πλατφόρμες εάν και όταν είμαστε έτοιμοι”.

Ενώ ο προγραμματιστής λέει ότι δεν υπάρχει συμφωνία αποκλειστικότητας πλατφόρμας για το παιχνίδι, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το γιατί η πλατφόρμα Xbox της Microsoft δεν θα λάβει Baldur’s Gate 3 στις 31 Αυγούστου.

Το παιχνίδι, το οποίο είναι η συνέχεια των δύο πρώτων τίτλων της BioWare στη σειρά, αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2019. Κατά ειρωνικό τρόπο, ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωση αποκάλυψης της Stadia της Google ως μία από τις σημαντικότερες προσθήκες της υπηρεσίας παιχνιδιών cloud.

Το 2020, μια έκδοση πρώιμης πρόσβασης του παιχνιδιού κυκλοφόρησε στο Steam για Windows και macOS, καθώς και για Stadia. Η Google έκλεισε έκτοτε το Stadia, επομένως είναι πιθανό ο Larian να επέλεξε το GeForce Now της NVIDIA ως το νέο σπίτι ροής του παιχνιδιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *