Lenovo Rollable Notebook : Επέκταση της οθόνης κάθετα

Lenovo Rollable Notebook : Επέκταση της οθόνης κάθετα

Η Lenovo κυκλοφόρησε ένα φορητό υπολογιστή Windows με αναδιπλούμενη οθόνη, το ThinkPad X1 Fold, στα τέλη του 2020 και το ακολούθησε με μια ανανέωση υλικού το 2022. Αυτό το νέο πρωτότυπο Lenovo Rollable Notebook  χρησιμοποιεί γνώσει  από αυτόν τον αναδιπλούμενο φορητό υπολογιστή στη σχεδίασή του. Η ιστορία αναφέρει ότι οι ιδιοκτήτες του X1 Fold χρησιμοποιούσαν συχνά το φορητό υπολογιστή σε διαμόρφωση κατακόρυφου προσανατολισμού για πολλαπλές εργασίες, εγγραφή κώδικα και πολλά άλλα.

Στη συνέχεια, η Lenovo αποφάσισε να κάνει αυτό το πρωτότυπο κυλιόμενο notebook έχοντας αυτό κατά νου. Η οθόνη κυλά μέσα στη θήκη όταν χρησιμοποιείται συνήθως ως φορητός υπολογιστής 12,7 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 4:3. Ο φορητός υπολογιστής επεκτείνεται σε μια πλαστική οθόνη OLED 15,3 ιντσών και σε σχεδόν τετράγωνη αναλογία 8:9 όταν κυκλοφορήσει πλήρως.

Δεδομένου ότι πρόκειται για μια πρωτότυπη συσκευή, δεν θα πωληθεί στο ευρύ κοινό και η Lenovo δεν αποκάλυψε τίποτα περισσότερο σχετικά με τις προδιαγραφές υλικού του φορητού υπολογιστή. Πιθανότατα θα πρέπει να περιμένουμε λίγο για να δούμε πότε ή εάν αυτός ο κυλιόμενος φορητός υπολογιστής θα κυκλοφορήσει ως πραγματικός φορητός υπολογιστής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *