Ποιες είναι οι διορθώσεις της νέας έκδοσης του Microsoft Edge

Ποιες είναι οι διορθώσεις της νέας έκδοσης του Microsoft Edge

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της έκδοσης 110 του Microsoft Edge  στο Stable Channel, μια νέα ενημέρωση του προγράμματος περιήγησης εκδόθηκε . Η νέα έκδοση 110.0.1587.56 κυκλοφόρησε λόγω ορισμένων “Κρίσιμων” ζητημάτων ασφαλείας που έχουν ανακαλυφθεί, τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν πρόβλημα εάν τα εκμεταλλευτούμε.

Σε αυτήν την περίπτωση, η Microsoft κυκλοφόρησε την ενημέρωση όχι λόγω προβλημάτων στο ίδιο το πρόγραμμα περιήγησης Edge, αλλά επειδή εντοπίστηκαν ορισμένα σφάλματα ασφαλείας στο έργο Chromium που χρησιμοποιεί ο Edge ως βάση του.σελίδα ασφαλείας της Microsoft παραθέτει οκτώ ζητήματα που έχουν επιδιορθωθεί στην ενημέρωση Edge. Ενας από αυτούς,CVE-2023-0941, επισημαίνεται ως “Κρίσιμο” από το πρόγραμμα CVE, δηλώνοντας: “Η χρήση του Google Chrome πριν από το 110.0.5481.177 επιτρέπει  σε έναν απομακρυσμένο εισβολέα να εκμεταλλευτεί πιθανή καταστροφή σωρού μέσω μιας επεξεργασμένης σελίδας HTML.” Τα άλλα ζητήματα που παρατίθενται στον ιστότοπο κατατάσσονται είτε ως “Υψηλή” ή “Μεσαία” ζητήματα ασφαλείας.

Το πρόγραμμα περιήγησής  Edge σας θα πρέπει να ενημερώνεται αυτόματα για να αποκτήσει τη νέα έκδοση με τις διορθώσεις σφαλμάτων ασφαλείας. Εάν δεν θέλετε να περιμένετε για την αυτόματη ενημέρωση, μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη της νέας έκδοσης Edge για όλες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες της Microsoft από την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *