Honor Magic Vs : επίσημη παγκόσμια πρώτη

 Honor Magic Vs : επίσημη παγκόσμια πρώτη

Η Honor, εκτός από την παρουσίαση της σειράς Magic 5 παγκοσμίως, παρουσίασε και  και ένα άλλο τηλέφωνο  – το Magic Vs.

Το smartphone, που παρουσιάστηκε αρχικά στην Κίνα πριν από τρεις μήνες, είναι το πρώτο οριζόντια αναδιπλούμενο smartphone με κάθετη άρθρωση προς τα μέσα στην παγκόσμια σκηνή που δεν είναι Samsung Galaxy Z Fold, σηματοδοτώντας μια νέα αρχή για τους πολέμους smartphone στην αγορά.

Honor Magic Vs gets a global release for €1,599

Η Honor τήρησε την υπόσχεσή της να φέρει το νέο Magic Vs εκτός Κίνας και τώρα όλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τη σχεδίαση μεντεσέδων τεσσάρων συστατικών, τη φωτεινή οθόνη και το εντυπωσιακά ελαφρύ σώμα που είναι 10% ελαφρύτερο από τον προκάτοχο.

Honor Magic Vs gets a global release for €1,599

Το Honor Magic Vs τρέχει με chipset Snapdragon 8+ Gen 1, το ίδιο με τον ανταγωνιστή Samsung. Το παγκόσμιο κοινό αποκτά ένα Magic UI 7.1 πάνω από το Android 13, το οποίο είναι μια βελτίωση σε σχέση με το λογισμικό A12 της κινεζικής έκδοσης.

Η κύρια και η telephoto κάμερα στο πίσω μέρος είναι βελτιωμένες σε σύγκριση με την πρώτη συσκευή Magic V, και η μπαταρία είναι τώρα 5.000 mAh με γρήγορη φόρτιση 66W.

Η Honor κυκλοφορεί  το τηλέφωνο σε δύο χρώματα – Κυανό και Μαύρο. Η τιμή για 12 GB RAM + 512 GB αποθηκευτικό χώρο είναι 1.599 €.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *