Η Microsoft διορθώνει το σφάλμα που προσφέρει αναβαθμίσεις  Windows 11 σε μη υποστηριζόμενους υπολογιστές

Η Microsoft διορθώνει το σφάλμα που προσφέρει αναβαθμίσεις Windows 11 σε μη υποστηριζόμενους υπολογιστές

Η Microsoft αντιμετώπισε ένα γνωστό πρόβλημα πίσω από τους μη υποστηριζόμενους υπολογιστές που προσφέρονται αναβαθμίσεις των Windows 11 22H2 και δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία εγκατάστασης.

Το πρόβλημα εντοπίστηκε από την ομάδα μηχανικών της εταιρείας την Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου, και επιλύθηκε την ίδια ημέρα, με την επιδιόρθωση να προωθείται σε συσκευές που επηρεάστηκαν το Σαββατοκύριακο.

Αυτό έχει συμβεί στο παρελθόν, με τα Windows 11 22H2 να προσφέρονται σε Windows 11 Insiders  στο κανάλι Προεπισκόπηση έκδοσης με μη επιλέξιμες συσκευές.

Την Παρασκευή, οι πελάτες ανέφεραν στο Reddit και στο Twitter ότι οι μη υποστηριζόμενες συσκευές στοχοποιήθηκαν και πάλι με αναβαθμίσεις των Windows 11.

“Σε ορισμένες συσκευές που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις υλικού Windows 10 και Windows 11, έκδοση 21H2 προσφέρθηκε ανακριβής αναβάθμιση σε Windows 11,” η Microsoft εξήγησε σε μια νέα καταχώρηση στον πίνακα ελέγχου υγείας των Windows 11 που προστέθηκε την ίδια ημέρα.

“Αυτές οι ακατάλληλες συσκευές δεν πληρούσαν τις ελάχιστες απαιτήσεις για την εκτέλεση των Windows 11. Οι συσκευές που αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία εγκατάστασης της αναβάθμισης.”

Οι επηρεαζόμενες συσκευές περιλαμβάνουν αυτές που εκτελούν Windows 11 21H2, Windows 10 21H2 και Windows 10 20H2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *