Microsoft Edge Add-ons Store : Πως θα βελτιωθεί η εμπειρία χρήσης του

Microsoft Edge Add-ons Store : Πως θα βελτιωθεί η εμπειρία χρήσης του

Όπως τα περισσότερα κύρια προγράμματα περιήγησης, το Edge διαθέτει το κατάστημα επεκτάσεων, όπου οι πελάτες μπορούν να κάνουν λήψη διαφόρων πρόσθετων για να επεκτείνουν το σύνολο δυνατοτήτων του προγράμματος περιήγησης. Σύμφωνα με τη Microsoft, το Edge Add-ons Store πλησιάζει τις 11.000 επεκτάσεις, πράγμα που σημαίνει ότι η Microsoft πρέπει να βρει πώς να βελτιώσει τη δυνατότητα εντοπισμού καθώς μεγαλώνει η αγορά. Το σήμα επέκτασης είναι ένας τρόπος για να γίνει αυτό.

Σε μια πρόσφατα δημοσιευμένη ανάρτηση στην κοινότητα, ο γίγαντας λογισμικού ανακοίνωσε ένα επερχόμενο πείραμα με στόχο την επισήμανση επεκτάσεων υψηλής ποιότητας με σήματα. Οι δείκτες θα πρέπει επίσης να ενθαρρύνουν τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν τα έργα τους έχοντας κατά νου τις βέλτιστες πρακτικές και να προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες χρήστη στους τελικούς πελάτες.

Η Microsoft δεν είναι έτοιμη για μια παγκόσμια διάθεση σήματος και η εταιρεία θέλει να πραγματοποιήσει πρώτα ένα πείραμα μικρής κλίμακας. Σχεδιάζει επίσης να συνεργαστεί με την κοινότητα προγραμματιστών για να διευθετήσει κριτήρια που δίνουν το δικαίωμα σε μια συγκεκριμένη επέκταση για ένα σήμα και να βοηθήσουν τους προγραμματιστές να εξοικειωθούν με τη διαδικασία σήμανσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *