Τεχνολογία φόρτισης  300 W από την Redmi 

Τεχνολογία φόρτισης  300 W από την Redmi 

Η Redmi ανακοίνωσε την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 300 W. Η θυγατρική της Xiaomi αποκάλυψε ότι ένα τηλέφωνο μπορεί να φορτίσει από 0 έως 100% σε λιγότερο από πέντε λεπτά και αργότερα ακολούθησε ένα βίντεο, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για την τεχνολογία.

Redmi introduces 300W fast charging which fills a phone battery in 5 minutes

Η εταιρία  χρησιμοποίησε ένα τροποποιημένο smartphone Redmi Note 12 Discovery με μπαταρία 4.100 mAh  σε ελεγχόμενο περιβάλλον. Χρειάστηκαν 2 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα για να φτάσει η συσκευή στο 50%, και μόλις πέντε λεπτά η μπαταρία ήταν στο 100%.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον, ακόμη κι αν το βίντεο προέρχεται απευθείας από τον λογαριασμό Weibo του Redmi, η πιθανότητα να φτάσει την ταχύτητα  300W είναι πολύ μικρή. Το smartphone φτάνει τα 290 W για περίπου τρία δευτερόλεπτα πριν επιστρέψει σε λιγότερο ισχυρούς (αλλά και πάλι εντυπωσιακούς) ρυθμούς φόρτισης – τα 300 W είναι το θεωρητικό μέγιστο που μπορεί να φτάσει ο φορτιστής και η μπαταρία, αλλά η συσκευή κλείνει για λόγους ασφαλείας.

Ο ίδιος ο προσαρμογέας έρχεται με τεχνολογία Double GaN και έχει «περισσότερες από 50 προστασίες ασφαλείας», αλλά εξακολουθεί να διατηρεί ένα μικρό μέγεθος, είπε η Redmi. Αυτό που δεν είπε η μάρκα Xiaomi είναι πότε θα δούμε ένα πραγματικό smartphone με την τεχνολογία να βγαίνει στην ανοιχτή αγορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *