Η Meta θα αναπτύξει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για το Facebook, το Instagram και πολλά άλλα

Η Meta θα αναπτύξει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για το Facebook, το Instagram και πολλά άλλα

Με τεχνολογικούς γίγαντες όπως η Microsoft, η Google και το Snapchat να αναπτύσσουν  εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης chatbot, ήταν πραγματικά θέμα χρόνου να μπει η Meta σε αυτόν τον χώρο. Σήμερα, στον λογαριασμό του στο Facebook, ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg δημοσίευσε μια σύντομη δήλωση σχετικά με τα σχέδια της εταιρείας για τη δημιουργία παραγωγικών εργαλείων AI για τις πολλές υπηρεσίες της.

Ο Ζούκερμπεργκ δήλωσε ότι η Meta θα συνδυάσει πολλές από τις ομάδες της που εργάζονται για την τεχνητή νοημοσύνη σε μια ομάδα προϊόντων ανώτατου επιπέδου που θα καθοδηγήσει τις προσπάθειες της εταιρείας στην τεχνητή νοημοσύνη. Αυτός πρόσθεσε:

“Βραχυπρόθεσμα, θα επικεντρωθούμε στη δημιουργία δημιουργικών και εκφραστικών εργαλείων. Μακροπρόθεσμα, θα επικεντρωθούμε στην ανάπτυξη προσώπων AI που μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους με διάφορους τρόπους. Εξερευνούμε εμπειρίες με κείμενο (όπως συνομιλία στο WhatsApp και Messenger), με εικόνες (όπως δημιουργικά φίλτρα Instagram και μορφές διαφημίσεων) και με εμπειρίες βίντεο και πολλαπλών τρόπων.” 

Επίσης, δήλωσε  ότι η ομάδα τεχνητής νοημοσύνης του Meta έχει «πολλή θεμελιώδη δουλειά να κάνει πριν φτάσει στις πραγματικά φουτουριστικές εμπειρίες». Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι «ενθουσιασμένος» για το τι θα δημιουργήσει εκ των προτέρων αυτή η νέα ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *