Translator for iOS: Ποιες είναι οι αλλαγές

Translator for iOS: Ποιες είναι οι αλλαγές

Η Microsoft έχει μια νέα ενημέρωση για την εφαρμογή Translator της. Η έκδοση 23.2.1 είναι τώρα διαθέσιμη για λήψη από το App Store, φέρνοντας στους πελάτες μια επανασχεδιασμένη διεπαφή χρήστη και βελτιώσεις UX, διευρυμένη υποστήριξη γλώσσας και βελτιώσεις υποστήριξης.

Η τελευταία ενημέρωση δεν περιέχει νέες δυνατότητες ούτε ενσωματώνειτ ο πανίσχυρο Bing που λειτουργεί με AI. Ωστόσο, η νέα διεπαφή χρήστη είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή για την εφαρμογή που φαινόταν πολύ ξεπερασμένη σε σύγκριση με τις σύγχρονες εφαρμογές και άλλα προϊόντα της Microsoft στο iOS.

Εδώ είναι το επίσημο αρχείο καταγραφής αλλαγών για την έκδοση 23.2.1:

  • Εισαγωγή στο νέο και βελτιωμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη Microsoft Translator!
  • Αυτή η σημαντική ενημέρωση περιλαμβάνει ένα νέο και αναθεωρημένο UX που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε γρήγορα τη μετάφραση. Επιλέξτε το ζεύγος γλωσσών σας και η εφαρμογή θα σας δώσει πρόσβαση σε διαθέσιμες ενέργειες, όπως μετάφραση γλώσσας, μετάφραση εικόνων και μετάφραση κειμένου.
  • Η νέα δυνατότητα μετάφρασης εικόνων έχει ενημερωμένο backend και βελτιωμένη υποστήριξη γλώσσας.
  • Η νέα δυνατότητα συνομιλίας έχει ενημερωμένο backend, βελτιωμένη υποστήριξη γλώσσας και σας επιτρέπει να μεταγράφετε/μεταφράζετε συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο. Στο τέλος, θα έχετε πρόσβαση στη μεταγραφή και τα κεφάλαια για να απλοποιήσετε την πλοήγηση εντός των μεταγραφών.
  • Διορθώσεις σφαλμάτων και γενικές βελτιώσεις.

Το Microsoft Translator είναι διαθέσιμο σε iPhone και iPad και μπορείτε να κάνετε λήψη της υπηρεσίας από το App Store.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *