Η Microsoft φέρνει το προβληματικό Notepad στα Windows 11  

Η Microsoft φέρνει το προβληματικό Notepad στα Windows 11  

Η Microsoft άρχισε να κυκλοφορεί μια νέα ενημέρωση δυνατοτήτων στα Windows 11 έκδοση 22H2 χθες. Αν και η ενημέρωση δεν έχει επίσημο όνομα, είναι πιθανό να αναφέρεται ως “moment  2” εσωτερικά. Διαθέτει μια μαζική καταγραφή αλλαγών με βελτιώσεις στη γραμμή εργασιών, την Αναζήτηση, τα γραφικά στοιχεία, τη Διαχείριση εργασιών και άλλα.

Αν και όλα αυτά είναι ωραία και κομψά, αποδεικνύεται ότι η Microsoft έχει αποστείλει λογισμικό buggy σε αυτήν την έκδοση Stable Windows 11 . Όπως επισημαίνεται , η συντόμευση “Alt+F, X” έχει πρόβλημα για το νέο Σημειωματάριο με καρτέλες, το οποίο είναι επίσης διαθέσιμο στους χρήστες Windows 11 Stable μέσω μιας ενημέρωσης από το Microsoft Store.

Το Σημειωματάριο αποστέλλεται στην παραγωγή με ένα σφάλμα όπου το κλείσιμο μιας παρουσίας με ALT+F, το X έχει ως αποτέλεσμα όλες τις περιπτώσεις να προσπαθήσουν να κλείσουν. Σούπερ αναστάτωση στη ροή εργασίας μου.

Η συντόμευση προορίζεται για να κλείσει το παράθυρο που εστιάζεται αυτήν τη στιγμή, αλλά αντ’ αυτού, προσπαθεί να κλείσει όλα τα παράθυρα. Αυτό μπορεί να διακόψει τη ροή εργασιών σας εάν είστε   χρήστης του Σημειωματάριου, επειδή καθώς προσπαθεί να κλείσει όλα τα παράθυρα του Σημειωματάριου, θα λάβετε επίσης ένα σωρό παράθυρα διαλόγου που θα σας ρωτούν εάν θέλετε να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας πριν κλείσετε την εφαρμογή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *