Τι κοινό έχει το Realme C55 με τις συσκευές της  Apple

Τι κοινό έχει το Realme C55 με τις συσκευές της  Apple

Το Realme C55 που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο πρόσφατα θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαρτίου. Αυτή η αποκάλυψη προέρχεται από το υποκατάστημα της Realme στην Ινδονησία, το οποίο δημιούργησε μια σελίδα προώθησης στην επίσημη ιστοσελίδα της που αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας του C55 και την ημερομηνία πώλησης (8 Μαρτίου) στην ασιατική χώρα.

Δεν αποκαλύπτει την τιμή του C55, αλλά επιβεβαιώνει τις προδιαγραφές και τη σχεδίαση του smartphone. Το Realme C55 θα τροφοδοτείται από το Helio G88 SoC και θα τρέχει εξαρχής το Realme UI 4.0 που βασίζεται σε Android 13. Θα έχει δύο διαμορφώσεις μνήμης – 6GB/128GB και 8GB/256GB. Το πρώτο θα υποστηρίζει εικονική επέκταση μνήμης RAM έως 6 GB και το δεύτερο έως 8 GB. Και τα δύο μοντέλα θα διαθέτουν ειδική υποδοχή κάρτας microSD για επέκταση αποθήκευσης έως και 1 TB.

Το Realme C55 θα διαθέτει οθόνη 6,72″ FullHD+ 90Hz με μέγιστη φωτεινότητα 680 nits και μια τρύπα στο κέντρο για την κάμερα selfie 8MP. Αλλά, πιο ενδιαφέρον, το smartphone θα διαθέτει τη ρύθμιση Dynamic Island της Apple, που ονομάζεται Mini Capsule . Θα εμφανίζει ειδοποιήσεις χαμηλής μπαταρίας, την κατάσταση φόρτισης του τηλεφώνου, τη χρήση δεδομένων και τον αριθμό βημάτων και την απόσταση με τα πόδια της ημέρας. Τα δύο τελευταία δεν θα είναι διαθέσιμα άμεσα  και θα φτάσουν αργότερα μέσω OTA.

It's official: Realme C55 with Apple's Dynamic Island-like Mini Capsule is coming on March 7

Στο πίσω μέρος, το Realme C55 θα διαθέτει μια ρύθμιση διπλής κάμερας με τίτλο 64MP. Επίσης,  θα έχει μπαταρία 5.000 mAh με φόρτιση 33 W – μια αναβάθμιση σε σχέση με το C35 που είχε φόρτιση στα 18W. Πιθανότατα δεν θα δούμε κανένα smartphone της σειράς C από τη Realme να φορτίζει πιο αργά από 33 W το 2023, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα ότι τα περισσότερα smartphone Realme φέτος θα υποστηρίζουν 33W ή ταχύτερη φόρτιση.

It's official: Realme C55 with Apple's Dynamic Island-like Mini Capsule is coming on March 7

Τα υπόλοιπα highlights του Realme C55 περιλαμβάνουν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι, USB-C και υποδοχή ακουστικών 3,5 mm. Θα έχει επίσης ενσωματωμένο τσιπ NFC και θα συνοδεύεται από συντονισμό ήχου της Dirac. Το C55 θα έχει πάχος 7,89 mm και θα έχει δύο χρωματικές επιλογές – Rainy Night και Sunshower.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *