AWS : Νέα επένδυση στην Μαλαισία 

AWS : Νέα επένδυση στην Μαλαισία 

Η Amazon Web Services (AWS) σχεδιάζει να επενδύσει 6 δισεκατομμύρια δολάρια στη Μαλαισία τα επόμενα  χρόνια . Η επένδυση αποτελεί μέρος του σχεδίου της AWS για τη δημιουργία Περιφερειών Υποδομής σε όλη τη νοτιοανατολική Ασία και θα ενισχύσει την υποδομή υπηρεσιών cloud στη χώρα. Ο κόμβος θα επιτρέψει επίσης στην κυβέρνηση και σε άλλους πελάτες στην περιοχή να αποθηκεύουν δεδομένα με ασφάλεια.

Μια Περιοχή Υποδομής AWS είναι μια συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή που χρησιμοποιεί το AWS για να στεγάσει την υποδομή του. Αυτές οι περιοχές διανέμονται σε όλο τον κόσμο, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να επιλέξουν μια περιοχή κοντά τους για τη φιλοξενία της υποδομής cloud τους. Η Περιφέρεια AWS στη Μαλαισία θα περιλαμβάνει τρεις Ζώνες Διαθεσιμότητας (Ζ), καθεμία από τις οποίες θα είναι φυσικά ανεξάρτητη από τις άλλες στην περιοχή και θα συνδέεται μέσω συνδέσεων δικτύου υψηλού εύρους ζώνης, χαμηλής καθυστέρησης μέσω αποκλειστικής, πλήρως περιττής οπτικής ίνας.

Η πλατφόρμα cloud AWS προσφέρει περισσότερες από 200 υπηρεσίες, όπως αποθήκευση, ρομποτική και τεχνητή νοημοσύνη.

Πέρυσι, η AWS είχε ανακοινώσει σχέδια για επένδυση 4,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ινδία έως το 2030 έως Περιοχή AWS Asia Pacific (Hyderabad). και 5 δισεκατομμύρια δολάρια στην Ταϊλάνδη. Η Amazon ξεκίνησε επίσης το AWS Region στην Αυστραλία, την Ελβετία, την Ισπανία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το 2022, ενώ εργάζεται για την προσθήκη περισσότερων περιοχών στον Καναδά, το Ισραήλ και τη Νέα Ζηλανδία. Επί του παρόντος, το AWS έχει 99 Ζώνες Διαθεσιμότητας που κατανέμονται σε 31 γεωγραφικές περιοχές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *