Windows 11:  ενδέχεται σύντομα να αποκτήσουν εφέ βασισμένα σε AI για φόντο επιφάνειας εργασίας

Windows 11:  ενδέχεται σύντομα να αποκτήσουν εφέ βασισμένα σε AI για φόντο επιφάνειας εργασίας

Οι λάτρεις των Windows συνεχίζουν να ψάχνουν για κρυφές λειτουργίες και κάθε είδους στοιχεία για μελλοντικές ενημερώσεις στην πιο πρόσφατη έκδοση προεπισκόπησης των Windows 11. Για παράδειγμα, στο build 25309, οι χρήστες αποκάλυψαν μια νέα επιλογή διαχείρισης me περισσότερες προτάσεις στο μενού Έναρξη. Μια άλλη ανακάλυψη είναι μια δέσμη γραμμών κώδικα που υποδεικνύουν πιθανώς επερχόμενες νέες δυνατότητες εξατομίκευσης που τροφοδοτούνται από το πανίσχυρο AI.

To Windows 11 build  25309 περιέχει πολλές συμβολοσειρές που υπαινίσσονται εφέ με τεχνητή νοημοσύνη για το φόντο της επιφάνειας εργασίας. Η κατασκευή ανέφερε “Εφέ βάθους”, “Φόντο Parallax” και “WallpaperMotion”. Μια άλλη γραμμή υποδηλώνει ότι η Microsoft θέλει να χρησιμοποιήσει το AI για να προσθέσει εφέ βάθους σε εικόνες φόντου σε συμβατές συσκευές. Δυστυχώς, το build 25309 δεν σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε τίποτα από αυτά, επομένως πρέπει να περιμένουμε τη Microsoft να ανακοινώσει τις νέες δυνατότητες στις επερχόμενες εκδόσεις. 

Επίσης, η έλλειψη πρόσθετων πληροφοριών καθιστά δύσκολη την πρόβλεψη εάν τα αποτελέσματα απαιτούν αποκλειστικές μονάδες νευρωνικής επεξεργασίας. Ωστόσο, η γραμμή “χρήση τεχνητής νοημοσύνης όταν είναι διαθέσιμη” δεν σημαίνει τύχη για όσους διαθέτουν παραδοσιακούς επεξεργαστές x86 από την Intel και την AMD. Τα Windows 11 μπορούν ήδη να εφαρμόσουν ένα εφέ παράλλαξης στην ταπετσαρία της οθόνης κλειδώματος, κάτι που απαιτεί ένα απλό επιταχυνσιόμετρο. Ίσως, η Microsoft θα καταλάβει πώς να κάνει το φόντο της επιφάνειας εργασίας λίγο πιο όμορφο για όσους δεν είναι έτοιμοι να αναβαθμίσουν τους υπολογιστές τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *