Η Apple θα κυκλοφορήσει τα MacBook Air 13 και 15 αυτό το καλοκαίρι με τσιπ M3

Η Apple θα κυκλοφορήσει τα MacBook Air 13 και 15 αυτό το καλοκαίρι με τσιπ M3

Σύμφωνα με  διάσημο αναλυτή της Apple, η εταιρεία σχεδιάζει να λανσάρει μια νέα έκδοση MacBook 13 και 15 ιντσών που θα τροφοδοτούνται από τα επερχόμενα τσιπ M3. Μερικά νέα iMac είναι επίσης στον ορίζοντα καθώς και ένα επανασχεδιασμένο Mac Pro.

Τα νέα Airs πιθανότατα θα ανακοινωθούν κάποια στιγμή αυτή την άνοιξη ή το καλοκαίρι. Ο Gurman υποπτεύεται ότι και οι δύο εκδόσεις του notebook θα τρέχουν στο τσιπ M3.

Μιλώντας για το πυρίτιο της Apple, τα M3 Pro και M3 Max, που είναι οι πιο ισχυρές παραλλαγές του τσιπ M3, θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή το 2024, φέρνοντας σημαντική ώθηση στην απόδοση χάρη στον βελτιωμένο κόμβο 3nm.

Τα επερχόμενα Mac Pro και iMac Set θα λάβουν επίσης τεράστιες αναβαθμίσεις. Το τσιπ M2 Ultra με 24 πυρήνες CPU, 76 πυρήνες GPU και έως 192 GB RAM θα ​​τροφοδοτήσει το Mac Pro, ενώ το iMac αναμένεται να λάβει την επεξεργασία M3, όπως και το Airs 13 και 15 ιντσών. Το Mac Pro θα πρέπει να κάνει την εμφάνισή του παράλληλα με τα MacBook.

Τα τυπικά iMac με οθόνες 24 ιντσών πρόκειται επίσης για αναβάθμιση και ο Gurman προβλέπει σημαντικές αλλαγές στον εσωτερικό σχεδιασμό. Εκτός από τα νέα SoC της σειράς M της Apple, τα εσωτερικά εξαρτήματα και ο σχεδιασμός έχουν αλλάξει και αναμένεται επίσης ένα νέο εξάρτημα βάσης. Η ημερομηνία κυκλοφορίας στο δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους είναι το πιο πιθανό σενάριο

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, ένα iPad Pro είναι επίσης στις κάρτες με το νέο τσιπ M3 ενσωματωμένο και μια οθόνη OLED.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *