Cities: Skylines II κυκλοφορήσει και στο Xbox Game Pass

Cities: Skylines II κυκλοφορήσει και στο Xbox Game Pass

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τη μαζικά δημοφιλή εμπειρία κατασκευής πόλεων του Colossal Order Cities: Skylines βγήκε στην αγορά και, επιτέλους, έρχεται μια επίσημη συνέχεια. Η Publisher Paradox Interactive ανακοίνωσε τον τίτλο σήμερα κατά τη διάρκεια της βιτρίνας παιχνιδιών της, στέφοντάς της το κατάλληλο όνομα Cities: Skylines.  

Δυστυχώς, τα πλάνα του παιχνιδιού από τον τίτλο έλειπαν από την εκδήλωση. Ευτυχώς, η Paradox κυκλοφόρησε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με το gameplay, λέγοντας ότι θα υπάρχουν βαθιά στοιχεία κατασκευής και προσαρμογής, καθώς και “πλήρως υλοποιημένα συστήματα μεταφοράς και οικονομίας”. Όπως και το πρωτότυπο, το modding θα είναι επίσης ένα μεγάλο επίκεντρο στη συνέχεια σύμφωνα με το Colossal Order.

“Το Cities: Skylines επαναφέρετε τον πήχη για παιχνίδια οικοδόμησης πόλης όταν κυκλοφόρησε πριν από οκτώ χρόνια και είμαστε απίστευτα περήφανοι για τον αντίκτυπό του. Χτίσαμε μια ακμάζουσα κοινότητα γύρω από τις Cities και εισαγάγαμε πολλούς στην οικοδόμηση πόλεων για πρώτη φορά», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της Colossal Order, Mariina Hallikainen. «Τώρα, φέραμε τα χρόνια εμπειρίας που αποκτήσαμε για να κάνουμε ένα νέο βήμα μπροστά στην πόλη οικοδόμος, ξανά, για την κοινότητά μας και τους νέους παίκτες».

Για τo Cities: Skylines δεν έχει ακόμη οριστεί  ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά οι Paradox και Colossal θα μοιραστούν περισσότερες λεπτομέρειες για το εγχείρημα τους επόμενους μήνες καθώς η ανάπτυξη συνεχίζεται.

Το city-builder κυκλοφορεί σε PC, Xbox Series X|S και PlayStation 5. Είναι καλά νέα και για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass, καθώς θα κυκλοφορήσει και στις συνδρομητικές πλατφόρμες της Microsoft την πρώτη μέρα. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε πώς η συνέχεια στοιβάζει το πρωτότυπο και την πληθώρα των επεκτάσεων που έχει λάβει τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *