Η Microsoft κάνει το Outlook για Mac εντελώς δωρεάν στη χρήση

Η Microsoft κάνει το Outlook για Mac εντελώς δωρεάν στη χρήση

Εάν είστε χρήστης macOS και γράφετε και λαμβάνετε πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ένα από τα καλύτερα προγράμματα-πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι πλέον διαθέσιμο για χρήση δωρεάν.Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή του Outlook για Mac είναι τώρα δωρεάν για λήψη και χρήση από το Mac App Store.

Προηγουμένως, οι χρήστες macOS έπρεπε να εγγραφούν για μια πληρωμένη συνδρομή στο Microsoft 365 για να αποκτήσουν πρόσβαση στο Outlook, αλλά αυτό το εμπόδιο έχει πλέον εξαλειφθεί. Η Microsoft λέει:

Είτε στο σπίτι, στη δουλειά ή στο σχολείο, οι χρήστες Mac παντού μπορούν εύκολα να προσθέσουν Outlook.com, Gmail, iCloud, Yahoo! ή λογαριασμούς IMAP στο Outlook και απολαύστε την καλύτερη εφαρμογή αλληλογραφίας και ημερολογίου στο macOS. Η εφαρμογή Outlook για Mac συμπληρώνει το Outlook για iOS – δίνοντας στους χρήστες μια συνεπή, αξιόπιστη και ισχυρή εμπειρία που φέρνει την καλύτερη εμπειρία του Outlook στην κατηγορία του στο οικοσύστημα της Apple που τόσοι πολλοί αγαπούν.

Η ίδια η εφαρμογή έχει επίσης αλλάξει και η Microsoft λέει ότι έχει επίσης βελτιστοποιηθεί για να λειτουργεί καλά σε Mac με το “Apple Silicon” που σημαίνει τα τσιπ M1 και M2 της εταιρείας. Η Microsoft λέει ότι αυτοί οι χρήστες μπορούν να περιμένουν “εύκολες επιδόσεις και μεγαλύτερες ταχύτητες συγχρονισμού από τις προηγούμενες εκδόσεις”

Εάν χρησιμοποιείτε επίσης το Outlook στο iPhone ή το iPad σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Outlook Handoff, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τα email σας και από τις δύο συσκευές και να συνεχίζετε να εργάζεστε από εκεί που σταματήσατε όταν κάνετε εναλλαγή μεταξύ προϊόντων. Η Microsoft λέει ότι υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες για το πρόγραμμα-πελάτη Mac του Outlook.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *