Sony: έχει μερικές ακραίες ιδέες σχετικά με τα μελλοντικά παιχνίδια Call of Duty PS5

Sony: έχει μερικές ακραίες ιδέες σχετικά με τα μελλοντικά παιχνίδια Call of Duty PS5

Η Microsoft προσπαθεί να πείσει τις κυβερνητικές ρυθμιστικές αρχές να την εγκρίνουν την πρόταση για  την εξαγορά 69 δισεκατομμυρίων δολαρίων της Activision Blizzard για το τμήμα παιχνιδιών Xbox. Η Sony δεν θα ήθελε να συμβεί αυτό το είδος συμφωνίας, καθώς φοβάται ότι η Microsoft θα μπορούσε να κάνει παιχνίδια όπως το Call of Duty franchise ένα αποκλειστικό Xbox. Ωστόσο, σε έγγραφα που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα που εστάλησαν στην Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου (CMA), η Sony έχει κάποιες μάλλον «εκεί έξω» ιδέες για το πώς η Microsoft θα μπορούσε να την τελειώσει τα Call of Duty παιχνίδια για μελλοντικές εκδόσεις PlayStation.

Η Sony είπε στην CMA:

Η Microsoft ενδέχεται να κυκλοφορήσει μια έκδοση του Call of Duty για PlayStation όπου εμφανίζονται σφάλματα και σφάλματα μόνο στο τελικό επίπεδο του παιχνιδιού ή μετά από μεταγενέστερες ενημερώσεις. Ακόμα κι αν τέτοιες υποβαθμίσεις μπορούσαν να εντοπιστούν γρήγορα, οποιαδήποτε λύση θα ερχόταν πιθανότατα πολύ αργά, οπότε η κοινότητα τυχερών παιχνιδιών θα είχε χάσει την εμπιστοσύνη στο PlayStation ως τον κατάλληλο χώρο για να παίξει το Call of Duty. Πράγματι, όπως πιστοποιεί το Modern Warfare II, το Call of Duty αγοράζεται συχνότερα μόνο τις πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας. Αν γινόταν γνωστό ότι η απόδοση του παιχνιδιού στο PlayStation ήταν χειρότερη από ό,τι στο Xbox, οι παίκτες του Call of Duty θα μπορούσαν να αποφασίσουν να μεταβούν στο Xbox, φοβούμενοι ότι θα παίξουν το αγαπημένο τους παιχνίδι σε ένα χώρο δεύτερης κατηγορίας ή λιγότερο ανταγωνιστικό.

Προφανώς, αυτό ακούγεται σαν ένα εξαιρετικά ακραίο και επίσης απίθανο σενάριο. Πράγματι, είναι πιο πιθανό εάν η Microsoft όντως έβαλε εσκεμμένα σφάλματα σε ένα PlayStationCall of Duty εισόδου, οι παίκτες θα κατηγορούσαν τη Microsoft και όχι τη Sony.

Η Microsoft έχει ήδη πει ότι θα προσφέρει στη Sony μια 10ετή συμφωνία που θα κρατήσει τα Call of Duty παιχνίδια στις κονσόλες PlayStation και θα περιλαμβάνουν ισοτιμία χαρακτηριστικών με τις εκδόσεις Xbox. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *