OnePlus Nord CE:  λαμβάνει τώρα την ενημέρωση για το OxygenOS 13 που βασίζεται στο Android 13

OnePlus Nord CE:  λαμβάνει τώρα την ενημέρωση για το OxygenOS 13 που βασίζεται στο Android 13

Ενώ το OnePlus πιθανότατα εργάζεται σκληρά για το επερχόμενο Nord CE 3 smartphone χαμηλότερης μεσαίας κατηγορίας,   η εταιρεία επίσης δεν έχει ξεχάσει το πρωτότυπο North CE, αυτό που κυκλοφόρησε το 2021.

Σήμερα, η OnePlus ξεκίνησε να κυκλοφορεί την ενημέρωση στο OxygenOS 13 που βασίζεται στο Android 13 για το Nord CE και αυτό είναι μάλλον περίεργο αν λάβουμε υπόψη πόσο παλιό και χαμηλό επίπεδο είναι αυτό το τηλέφωνο. Ωστόσο, χαιρόμαστε που το βλέπουμε αυτό να συμβαίνει.

Υπάρχει, ωστόσο, μια αρκετά μεγάλη προειδοποίηση αυτή τη στιγμή: αυτή η ενημέρωση προορίζεται προς το παρόν μόνο για μοντέλα “GLO”, τα οποία υποθέτουμε ότι σημαίνει “παγκόσμια”. Έτσι, συγκεκριμένες εκδόσεις της αγοράς (όπως μια για την Ινδία, για παράδειγμα) δεν περιλαμβάνονται ακόμη. Τούτου λεχθέντος, οι εκπρόσωποι της OnePlus υποσχέθηκαν ότι μια άλλη έκδοση θα κυκλοφορήσει σύντομα και ότι θα κυκλοφορήσει σε πολλές περιοχές.

Στο μεταξύ, εάν έχετε “GLO” Nord CE, μπορείτε να ξεκινήσετε τον μη αυτόματο έλεγχο για ενημερώσεις. Η νέα έκδοση φέρει την ετικέτα EB2103_11.F.04 και σημειώστε ότι αυτό το OxygenOS είναι της ποικιλίας “ColorOS με άλλο όνομα”. Εμείς λέμε μην περιμένετε τίποτα άλλο και δεν θα απογοητευτείτε.

Δεν αποτελεί έκπληξη, υπάρχουν πολλά πράγματα στο changelog, συμπεριλαμβανομένων βελτιώσεων στη σταθερότητα των συνθηκών δικτύου, αναβαθμίσεων σε HyperBoost GPA 4.0 για σταθεροποίηση του ρυθμού καρέ του παιχνιδιού και ενός νέου Kid Space. Λαμβάνετε επίσης αυτόματη εικονοστοιχεία για στιγμιότυπα οθόνης συνομιλίας και τακτική εκκαθάριση των δεδομένων του προχείρου.

Το πλήρες, ολοκληρωμένο αρχείο καταγραφής αλλαγών είναι διαθέσιμο στην Πηγή που συνδέεται παρακάτω, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά αν σας ενδιαφέρει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *