Η σειρά Redmi Note 12 κυκλοφορεί διεθνώς στις 23 Μαρτίου

Η σειρά Redmi Note 12 κυκλοφορεί διεθνώς στις 23 Μαρτίου

Η σειρά Redmi Note 12 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Κίνα τον Νοέμβριο. Στη συνέχεια, τον Ιανουάριο, ίέκανε το άλμα στην Ινδία, όπου το Redmi Note 12 είναι διαφορετικό σε σύγκριση με το κινέζικο Redmi Note 12, παρόλο που το Redmi Note 12 Pro και Redmi Note 12 Pro+ έμεινε το ίδιο.

Τώρα, σχεδόν δύο μήνες μετά την κυκλοφορία στην Ινδία, η μάρκα αποκάλυψε την εκδήλωση «τρίτη φορά είναι γοητεία», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου με το σλόγκαν «Live vivid».

Η εταιρεία έχει σίγουρα υψηλή προσφορά εδώ, με αναφορές στα διαστημικά λεωφορεία που απαιτούνται «απλώς για να προλάβουν» την «εκτός του κόσμου καταπληκτική» εκτόξευση. 

Παραδόξως, δεν είναι σαφές σε ποιες αγορές απευθύνεται συγκεκριμένα αυτή η κυκλοφορία. Ωστόσο, δεδομένου ότι ανακοινώθηκε από τον παγκόσμιο λογαριασμό Xiaomi στο Twitter, υποθέτουμε ότι θα είναι μια “παγκόσμια” κυκλοφορία, αν και η σημασία αυτής της λέξης όταν πρόκειται για πράγματα που σχετίζονται με τη Xiaomi γίνεται όλο και πιο ασαφής με το χρόνο. Θα υποθέσουμε ότι αυτό σημαίνει ότι οι συσκευές θα είναι επίσημα διαθέσιμες στην Ευρώπη, και ίσως και σε άλλα μέρη, αλλά φαίνεται ότι δεν θα ξέρουμε με βεβαιότητα πριν συμβεί, γι’ αυτό ελάτε μαζί μας στις 23 Μαρτίου για να καταλάβετε τι ακριβώς είναι τι.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 23:00 στην Κίνα, δηλαδή στις 15:00 στο Λονδίνο, στις 16:00 CET, στις 11:00 EST και στις 20:30 στην Ινδία, αντίστοιχα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *