Η Samsung παρουσιάζει τα αξεσουάρ Camera Grip και Slim Tripod

Η Samsung παρουσιάζει τα αξεσουάρ Camera Grip και Slim Tripod

Η  Σειρά Galaxy S23 της Samsung διαθέτει εντυπωσιακό υλικό κάμερας και τώρα η Samsung δίνει στους χρήστες ένα ζευγάρι αξεσουάρ για να αξιοποιήσουν τις κάμερές τους. Η επίσημη λαβή κάμερας Samsung και το λεπτό τρίποδο είναι αρθρωτά αξεσουάρ συμβατά με τη θήκη Gadget Cover της Samsung. Η λεπτή διαφανής θήκη σιλικόνης φέρνει ένα ειδικό σημείο στερέωσης στο πίσω μέρος που σας επιτρέπει να ανταλλάξετε διαφορετικά αξεσουάρ.

Samsung Camera Grip Stand
Samsung Camera Grip Stand

Η νέα λαβή κάμερας φέρνει ένα κουμπί κλείστρου Bluetooth που είναι αποσπώμενο και μια περιοχή λαβής για μια πιο παραδοσιακή εμπειρία λήψης φωτογραφιών. Το εξάρτημα λαβής διαθέτει επίσης ένα κρυφό τρίποδο μέσα στη βάση και περιστρέφεται ώστε να μπορείτε να στηρίζετε το τηλέφωνο με διαφορετικούς τρόπους. Το αξεσουάρ Camera Grip διατίθεται σε ένα ενιαίο λευκό χρώμα και είναι ήδη καταχωρημένο στον ιστότοπο της Samsung στο Ηνωμένο Βασίλειο, αν και χωρίς λεπτομέρειες τιμολόγησης.

Η βάση Slim Tripod λειτουργεί όπως υποδηλώνει το όνομα, επιτρέποντάς σας να στηρίξετε τη συσκευή σας Galaxy S23 στα τρία μεταλλικά της πόδια. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως αξεσουάρ λαβής vlog με τα πόδια πεπλατυσμένα και εκτεταμένα. Το Slim Tripod Stand διατίθεται σε ένα μόνο ασημί χρώμα και διατίθεται για £34 στον επίσημο ιστότοπο της Samsung UK. Η αναγραφόμενη τιμή δεν περιλαμβάνει τη θήκη Samsung Grip που απαιτείται για τα νέα εξαρτήματα βάσης και κοστίζει 49 £/45 $.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *