Η Xiaomi και η Realme επιβεβαιώνουν τα επερχόμενα τηλέφωνα με SD 7+ Gen 2 

Η Xiaomi και η Realme επιβεβαιώνουν τα επερχόμενα τηλέφωνα με SD 7+ Gen 2 

Η Qualcomm μόλις   ανακοίνωσε το chipset Snapdragon 7+ Gen 2 για τηλέφωνα ανώτερης μεσαίας κατηγορίας και τώρα η Xiaomi και η Realme επιβεβαίωσαν τα πρώτα τους τηλέφωνα που θα χρησιμοποιούν το πιο πρόσφατο SoC. Οι επίσημες σελίδες Weibo και για τις δύο μάρκες επιβεβαίωσαν ότι οι επερχόμενες συσκευές τους θα είναι τα Redmi Note 12 Turbo και Realme GT Neo5 SE.

Επιπλέον, ένας  tipster αποκάλυψε ότι το Poco F5 πρόκειται επίσης να κυκλοφορήσει σύντομα με το τσιπ SD7+ Gen2. Η Qualcomm φημολογείται επίσης ότι θα κυκλοφορήσει ένα άλλο μεσαίο chipset με τον Snapdragon 685 και έχουμε πληροφορίες ότι μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του στο Redmi Note 12 4G.

Redmi Note 12 Turbo and Realme GT Neo5 SE confirmed to launch with SD 7+ Gen 2 chipset
Redmi Note 12 Turbo and Realme GT Neo5 SE confirmed to launch with SD 7+ Gen 2 chipset

Η Xiaomi έχει προγραμματίσει ημερομηνία κυκλοφορίας για τη σειρά Redmi Note 12 στις 23 Μαρτίου όπου μπορούμε να δούμε το νέο μοντέλο Redmi Note 12 Turbo που τροφοδοτείται από το Snapdragon 7+ Gen 2. Το τηλέφωνο φημολογείται ότι διαθέτει οθόνη AMOLED 6,67 ιντσών με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, καθώς και κύρια κάμερα 50 MP και μπαταρία 5.500 mAh με φόρτιση 67 W.

Το Realme GT Neo5 SE αναμένεται να κυκλοφορήσει με AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 144Hz, κύρια κάμερα 50MP, ultrawide 8MP και βοηθητική μονάδα 2MP. Το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει με έως και 16 GB RAM και 512 GB αποθηκευτικό χώρο και θα χρησιμοποιήσει το Android 13 με το Realme UI 4.0 στην κορυφή. Με βάση φήμες, το GT Neo 5 SE θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Απρίλιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *