Η Microsoft φέρεται να σχεδιάζει να μετατρέψει το Edge σε πορτοφόλι κρυπτογράφησης και NFT

Η Microsoft φέρεται να σχεδιάζει να μετατρέψει το Edge σε πορτοφόλι κρυπτογράφησης και NFT

Ένα σύνολο στιγμιότυπων οθόνης που δημοσιεύτηκε στο Twitter αποκαλύπτει μια νέα δυνατότητα έλξης που φέρεται να έρχεται σύντομα στον Microsoft Edge: ένα ενσωματωμένο κρυπτογραφικό πορτοφόλι.

Η Microsoft θέλει να υπερφορτίσει το πρόγραμμα περιήγησής της με μια άλλη δυνατότητα που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή.  Σύμφωνα με την περιγραφή του χαρακτηριστικού, η ιδέα είναι να δοθεί στους πελάτες της Edge ένα «πορτοφόλι χωρίς φύλαξη», που σημαίνει ότι οι κάτοχοι κρυπτογράφησης δεν θα χρειάζεται να βασίζονται σε τρίτους για την αποθήκευση ιδιωτικών κλειδιών και κωδικών πρόσβασης. Η Microsoft λέει ότι το έργο είναι η “επίδρασή της σε κρυπτονομίσματα και NFT” και υπόσχεται μια πιο εύκολη και ασφαλή εμπειρία χωρίς επεκτάσεις τρίτων για να διευκολύνει την αλληλεπίδραση με το Web3.

A screenshot showing Edges built-in crypto wallet

Φυσικά, η εταιρεία δεν δίνει στους δοκιμαστές κρυπτογράφηση ή NFT για τη συμμετοχή στις δοκιμές και επίσης δεν σχεδιάζει να τους αποζημιώσει σε περίπτωση απώλειας κεφαλαίων. Ως εκ τούτου, τα άτομα με πρόσβαση στο κρυπτογραφικό πορτοφόλι του Edge θα πρέπει να προχωρήσουν με δική τους ευθύνη. Είναι ενδιαφέρον ότι το πορτοφόλι δηλώνει ξεκάθαρα ότι είναι ένα «εμπιστευτικό έργο και δεν πρέπει να κοινοποιούνται λεπτομέρειες εξωτερικά».εντάξει.

Το αναβαθμισμένο πορτοφόλι στον Microsoft Edge θα εμφανίζει το τρέχον υπόλοιπο και τα περιουσιακά σας στοιχεία, το ιστορικό των συναλλαγών, τις συνδεδεμένες εφαρμογές, τη λίστα παρακολούθησης και μια ειδική καρτέλα για εξερεύνηση του κόσμου του Web3, του crypto και του NFT. Υπάρχουν επίσης ενσωματώσεις με το Coinbase και το MoonPay για να επιτρέπουν στους χρήστες να αγοράζουν νομίσματα και να στέλνουν πληρωμές σε άλλα άτομα.

A screenshot showing Edges built-in crypto wallet

Η Microsoft δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την “επίδρασή της στα κρυπτονομίσματα”, οπότε πάρτε αυτή την αναφορά με λίγο αλάτι. Η εταιρεία πειραματίζεται με πολλές ιδέες, μερικές από τις οποίες μπορεί να μην δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *