Η επαλήθευση επί πληρωμή για το Facebook και το Instagram ξεκινά στις ΗΠΑ από 11,99 $ το μήνα

Η επαλήθευση επί πληρωμή για το Facebook και το Instagram ξεκινά στις ΗΠΑ από 11,99 $ το μήνα

Μετά την έναρξη της επαλήθευσης επί πληρωμή στην Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία τον Φεβρουάριο, η Meta κάνει τώρα το ίδιο για τους χρήστες του Facebook και του Instagram στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μπορείτε να λάβετε αυτό το μπλε σημάδι δίπλα στο προφίλ σας στο Facebook στον Ιστό με 11,99 $ το μήνα ή για το Facebook και το Instagram για πλατφόρμες iOS και Android με 14,99 $ το μήνα.

Εάν είστε πολίτης των ΗΠΑ ηλικίας 18 ετών και άνω, μπορείτε  να εγγραφείτε στη λίστα αναμονής επαλήθευσης. Μόλις λάβετε μια ειδοποίηση από τη Meta, μπορείτε να εισαγάγετε το προφίλ σας στο Facebook ή στο Instagram, να ρυθμίσετε την πληρωμή για την υπηρεσία και, τέλος, θα πρέπει να τραβήξετε μια φωτογραφία της ταυτότητας με φωτογραφία που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση πριν λάβετε αυτήν την μπλε σήμανση..

Εκτός από το πραγματικό σήμα επαλήθευσης στο προφίλ σας, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αποκλειστικά αυτοκόλλητα για τις ιστορίες Facebook και Instagram και τους Reels του Facebook, μαζί με 100 αστέρια το μήνα στο Facebook. Αυτή η υπηρεσία είναι μόνο για ιδιώτες και δεν είναι ακόμη διαθέσιμη για επιχειρήσεις ή μέρη.

Αυτό η νέα υπηρεσία για χρήστες των ΗΠΑ έρχεται μόλις λίγες μέρες αφότου η Meta ανακοίνωσε ότι θα  απολύσει 10.000 ακόμη εργαζομένους πριν από το τέλος του 2023. Αυτό είναι πάνω από τους 11.000 υπαλλήλους που απέλυσε τον Νοέμβριο του 2022. Μένει να δούμε αν αυτή η νέα προσπάθεια για πρόσθετη ροή εσόδων θα βοηθήσει την εταιρεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *