Μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω αν δεν σας αρέσει το OnePlus 11 εντός 100 ημερών

Μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω αν δεν σας αρέσει το OnePlus 11 εντός 100 ημερών

Αν θέλατε ποτέ να αποκτήσετε ένα από τα smartphone που δημιουργήθηκαν και πουλήθηκαν από την OnePlus, αλλά είχατε διστάσει να πατήσετε τη σκανδάλη, η εταιρεία έχει μια νέα καμπάνια που μπορεί να σας δελεάσει να ελέγξετε ένα. Μπορείτε να αγοράσετε το   smartphone OnePlus 11 και αν δεν σας  αρέσει εντός 100 ημερών από την παραλαβή του, μπορείτε να το επιστρέψετε για πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Ο μόνος πραγματικός περιορισμός είναι ότι πρέπει να αγοράσετε το τηλέφωνο από το επίσημο OnePlus.com δικτυακός τόπος. Μόλις το κάνετε, πρέπει να δηλώσετε το τηλέφωνο στην εταιρεία εντός 15 ημερών από την παραλαβή του. Μετά από αυτό, εάν αποφασίσετε ότι το OnePlus 11 δεν είναι για εσάς, μεταβείτε  ξανά στον ιστότοπο της εταιρείας, και ζητήστε να σας επιστραφεί.

Η OnePlus θα σας στείλει μια προπληρωμένη ετικέτα αποστολής και μόλις λάβει το τηλέφωνο θα το ελέγξει και αν περάσει, θα λάβετε την επιστροφή των χρημάτων σας περίπου 30 ημέρες μετά την επιθεώρηση. Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει μέσω ψηφιακής κάρτας Visa.

Το τηλέφωνο πρέπει να είναι σε πλήρη κατάσταση λειτουργίας, η μπαταρία του τηλεφώνου πρέπει να το διατηρεί να λειτουργεί για τουλάχιστον 15 λεπτά και όλοι οι κωδικοί πρόσβασης και τα προσωπικά δεδομένα πρέπει να σκουπίζονται πριν περάσει ο έλεγχος του OnePlus 11. Η κανονική φθορά, όπως μικρές γρατσουνιές, είναι αποδεκτή, αλλά το τηλέφωνο δεν πρέπει να έχει εμφανείς ρωγμές ..

Το OnePlus 11 που βασίζεται σε Android 13 περιλαμβάνει οθόνη AMOLED 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 στο εσωτερικό, μαζί με έως 16 GB μνήμης RAM και έως 256 GB ενσωματωμένης αποθήκευσης. Διαθέτει επίσης έναν κύριο πίσω αισθητήρα 50MP, έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο αισθητήρα 48MP και μια κάμερα πορτραίτου 32MP, μαζί με μια μπροστινή κάμερα 16MP και μια μπαταρία 5.000mAh.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *