Ποιες νέες δυνατότητες προσφέρει τώρα η Microsoft στο Bing

Ποιες νέες δυνατότητες προσφέρει τώρα η Microsoft στο Bing

Η Microsoft παρουσίασε μια σειρά από νέες δυνατότητες για το νέο Bing αυτή την εβδομάδα. Στην εβδομαδιαία ενημέρωση προγραμματιστή στον ιστότοπο ιστολογίου Bing, η Microsoft ανέφερε την κυκλοφορία του Bing Image Creator, μαζί με τη νέα ενότητα  Ιστορίες βίντεο και εικόνων και τις Κάρτες γνώσεων 2.0 για έναν καλύτερο τρόπο προβολής βασικών γεγονότων σχετικά με ένα θέμα που αναζητήθηκε.

Ωστόσο,το ιστολόγιο επισημαίνει επίσης παρουσιάστε μερικές μικρές βελτιώσεις στο Bing Chat που παρουσιάστηκαν αυτήν την εβδομάδα. Περιλαμβάνουν:

  • Διευκολύνει την αντιγραφή κειμένου συνομιλίας από την εφαρμογή Bing για κινητά στο iOS.
  • Βελτίωση της ανίχνευσης φωνής στην εφαρμογή Bing για κινητά, ώστε τα μηνύματα να μην αποστέλλονται πριν ολοκληρώσετε την ομιλία.
  • Διόρθωση περιπτώσεων όπου τα ερωτήματα αναζήτησης του Bing θα ενεργοποιούσαν ακούσια μια συνομιλία με το ίδιο ερώτημα όταν κάνετε κύλιση προς τα πάνω.

Αυτήν τη στιγμή, το νούμερο ένα νέο χαρακτηριστικό που θέλουν να έχουν οι χρήστες του Bing Chat είναι η δυνατότητα αποθήκευσης του ιστορικού συνομιλιών τους. Αυτό λέει ο Mikhail Parakhin, επικεφαλής Διαφήμισης και Υπηρεσιών Διαδικτύου της Microsoft,που αναφέρει  αυτό το γεγονός στο Twitter στις 9 Μαρτίου. Σήμερα, όταν ρωτήθηκε από έναν χρήστη του Twitter σχετικά με την κατάσταση της προσθήκης αυτής της δυνατότητας, ο Parakhin επανέλαβε ότι τα ιστορικά συνομιλιών ήταν ακόμα το νούμερο ένα αίτημα.

Ο Parakhin είχε μια ενημέρωση κατάστασης με την ομάδα του Bing αυτή την εβδομάδα και δήλωσε, “όλοι προσπαθούν να επιταχύνουν την αποστολή” αυτής της δυνατότητας. Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμη καμία πληροφορία για το πότε ακριβώς θα προστεθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *