Η Microsoft υπενθυμίζει στους χρήστες του Surface Hub να λάβουν άδεια χρήσης Teams Rooms έως την 1η Ιουλίου

Η Microsoft υπενθυμίζει στους χρήστες του Surface Hub να λάβουν άδεια χρήσης Teams Rooms έως την 1η Ιουλίου

Η Microsoft έχει εκδώσει μια υπενθύμιση σε οποιουσδήποτε οργανισμούς ότι πρέπει να αποκτήσουν άδεια Teams Rooms για τις συσκευές Surface Hub τους έως την 1η Ιουλίου, εάν εξακολουθούν να βασίζονται σε άδεια συνδρομής χρήστη. Η εταιρεία έχει προειδοποιήσει ότι όσοι δεν έχουν άδειες θα αποκλειστούν από τη σύνδεση στο Surface Hub τους.

Ενώ η πρόσβαση θα αποκλειστεί στο Surface Hub, η Microsoft διευκρίνισε ότι η απαίτηση άδειας χρήσης δεν επηρεάζει τους χρήστες του Surface Hub που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε λογαριασμούς Microsoft 365 ή σε προσωπικά αρχεία.

Η Microsoft προσφέρει δύο άδειες Teams Rooms, την Άδεια Teams Rooms Pro και άδεια Teams Room Basic. Τους περιέγραψε ως εξής:

“Teams Rooms Pro: Η άδεια παρέχει βελτιωμένες εμπειρίες συσκέψεων στην αίθουσα, όπως έξυπνο ήχο και βίντεο, πρώτη σειρά και μεγάλες γκαλερί και υποστήριξη διπλής οθόνης. Το Teams Rooms Pro παρέχει επίσης προηγμένες λειτουργίες διαχείρισης, όπως απομακρυσμένη διαχείριση συσκευών, πολιτικές πρόσβασης υπό όρους και λεπτομερή αναλυτικά στοιχεία συσκευών. Το Teams Rooms Pro ταιριάζει πολύ σε μεσαίους και επιχειρηματικούς οργανισμούς, καθώς και σε μικρότερους οργανισμούς με μεγαλύτερο αριθμό δωματίων ή πιο προχωρημένες ανάγκες. Οι άδειες Teams Rooms Pro μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αδειοδότηση τόσο των πιστοποιημένων συστημάτων Teams Rooms όσο και των Teams Panels.

Teams Rooms Basic:  Η άδεια παρέχει βασικές εμπειρίες συναντήσεων χωρίς επιπλέον κόστος. Η άδεια Teams Rooms Basic περιλαμβάνει προγραμματισμό, συμμετοχή σε συσκέψεις, κοινή χρήση περιεχομένου και συλλογικό πίνακα. Επιπλέον, η άδεια προσφέρει βασικές δυνατότητες ασφάλειας και διαχείρισης out-of-the-box. Μπορείτε να εκχωρήσετε έως και 25 άδειες χρήσης Microsoft Teams Rooms Basic σε συστήματα Teams Rooms στον οργανισμό σας. Εάν χρειάζεται να αδειοδοτήσετε περισσότερα από 25 συστήματα Teams Rooms, θα απαιτήσουν άδειες Teams Rooms Pro. Teams Rooms Οι βασικές άδειες χρήσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την άδεια χρήσης μόνο για συστήματα Teams Rooms και όχι για Teams Panels.”

Μπορείτε να μάθετε τις λεπτομέρειες τιμολόγησης για κάθε μία από τις άδειες μεταβαίνοντας στο  ιστότοπο της Microsoft Teams εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *