Η ενημέρωση του Google Photos φέρνει νέα λειτουργία επεξεργασίας ταινιών στα Chromebook

Η ενημέρωση του Google Photos φέρνει νέα λειτουργία επεξεργασίας ταινιών στα Chromebook

Πέρυσι τον Ιούλιο, η Google διαφήμισε ότι θα έδινε στο Chromebook νέα εργαλεία μοντάζ ταινίας μέσω του Google Photos. Αυτά τα χαρακτηριστικά αρχίζουν επιτέλους να φτάνουν.

Σε μια ανάρτηση στη σελίδα της κοινότητας των Φωτογραφιών Google, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι νέες δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο “αρχίζουν να κυκλοφορούν” για τις Φωτογραφίες Google στα Chromebook. Αυτές οι λειτουργίες θα σας επιτρέψουν να “χρησιμοποιείτε απρόσκοπτα εικόνες και βίντεο από το Chromebook σας και να επεξεργάζεστε στο Google Photos”.

Όταν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα επεξεργασίας ταινιών, θα έχετε την επιλογή μεταξύ της δημιουργίας της δικής σας ταινίας ή της χρήσης προτεινόμενων θεμάτων. Εάν επιλέξετε να το κάνετε μόνοι σας, θα έχετε την ελευθερία να επιλέξετε ό,τι θέλετε από τη συλλογή σας και να κάνετε προσαρμογές σε εικόνες ή σκηνές χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο επεξεργαστή. Αλλά αν επιλέξετε προτεινόμενα θέματα, η λειτουργία θα επιλέξει βίντεο και εικόνες για εσάς με βάση το θέμα σας — θα μπορείτε ακόμα να ανταλλάξετε και να επεξεργαστείτε τις επιλογές.

Επιλέξτε το θέμα και τα άτομα   που θέλετε να συμπεριληφθούν και το Google Photos θα χρησιμοποιήσει βίντεο κλιπ και φωτογραφίες για να δημιουργήσει μια προσαρμοσμένη ταινία. Επιλέγει ακόμη και έξυπνα τις πιο σημαντικές στιγμές από τα μεγάλα βίντεό σας.

Σε αντίθεση με μια πλήρη εφαρμογή επεξεργασίας ταινιών, δεν θα χρειαστεί να κατανοήσετε όλες τις περιπλοκές που σχετίζονται με τη δημιουργία μιας ταινίας υψηλής ποιότητας. Η Google δηλώνει ότι τα ανανεωμένα εργαλεία δημιουργίας ταινιών «θα σας βοηθήσουν να κάνετε ταινίες υψηλής ποιότητας με λίγα μόνο αγγίγματα». Αλλά μην περιμένετε αυτό το εργαλείο να είναι τόσο ισχυρό όσο πιο επαγγελματικό λογισμικό επεξεργασίας.

2 thoughts on “Η ενημέρωση του Google Photos φέρνει νέα λειτουργία επεξεργασίας ταινιών στα Chromebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *