Ακολουθούν όλες οι νέες δυνατότητες που πρόσθεσε η Microsoft στη δωρεάν έκδοση του Teams τον Μάρτιο του 2023

Ακολουθούν όλες οι νέες δυνατότητες που πρόσθεσε η Microsoft στη δωρεάν έκδοση του Teams τον Μάρτιο του 2023

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Microsoft αποκάλυψε ένα πλήθος καινούργια και επερχόμενα χαρακτηριστικά για το διάφορα SKU ομάδων. Ωστόσο, ενημερώσεις για τη δωρεάν έκδοση του Teams δεν είχαν κοινοποιηθεί μέχρι σήμερα.Όπως και τον περασμένο μήνα, δημοσίευσε τώρα η Microsoft σημειώσεις έκδοσης για τη δωρεάν παραλλαγή του Team .

Ξεκινώντας με Teams Chat που είναι ενσωματωμένο απευθείας στα Windows 11, έχουμε καλύτερο σήμα εφαρμογής για ειδοποιήσεις στη γραμμή εργασιών. Εάν υπάρχει μια κόκκινη κουκκίδα στο εικονίδιο Teams στη γραμμή εργασιών, η Microsoft λέει ότι θα “βρίσκετε πάντα κάτι νέο στην εφαρμογή”, το οποίο θα μπορούσε επίσης να είναι πληροφορίες σχετικά με νέες δυνατότητες. Επιπλέον, η Microsoft δεν έχει διευκρινίσει ποια είναι η αλλαγή, αλλά ανέφερε ότι οι χρήστες μπορεί να δουν κάτι «διασκεδαστικό» όταν χρησιμοποιούν το high-five emoji στην εφαρμογή.

Επιπλέον, οι χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών και ιστού μπορούν επίσης να δουν βίντεο που μοιράζονται σε κοινότητες σε ένα ενσωματωμένο UX. Οι προσκλήσεις σε συσκέψεις μπορούν να κοινοποιηθούν με άλλα μέλη μέσω των αριθμών τηλεφώνου τους μόνο μέσω SMS.

Εν τω μεταξύ, μεταβαίνοντας στο Teams Free σε κινητά, έχουμε κάποιες βελτιώσεις για τις κοινότητες. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να μοιράζονται εύκολα περιεχόμενο σε πρόσφατες κοινότητες. Οι ίδιες οι κοινότητες προστατεύονται επίσης από κακόβουλο περιεχόμενο μέσω αυτόνομων διασφαλίσεων. Τέλος, εάν ένας κάτοχος κοινότητας σας προσκαλέσει στην κοινότητά του, θα δείτε μια ειδοποίηση μέσα στην εφαρμογή την οποία μπορείτε να επιλέξετε να απορρίψετε ή να αποδεχτείτε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *