Bing Chat : προσθέτει αναζήτηση βίντεο και εικόνων 

Bing Chat : προσθέτει αναζήτηση βίντεο και εικόνων 

Ήταν μια ακόμη πολυάσχολη εβδομάδα για την ομάδα Bing Chat της Microsoft. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, άρχισε να δοκιμάζει ένα νέο ανώτατο όριο για  την καθημερινή συνομιλία που γίνεται 200 ​​και στη συνεδρία γίνεται 20. Αυτή την εβδομάδα, η ομάδα έκανε αυτή την αλλαγή μόνιμη και πρόσθεσε μερικές ακόμη λειτουργίες.

Σε μια ανάρτηση στο επίσημο ιστολόγιο του Bing, δήλωσε ότι τώρα είχε προσθέσει έναν τρόπο αναζήτησης εικόνων και βίντεο μέσα στο παράθυρο διαλόγου συνομιλίας. Οι χρήστες θα βλέπουν αυτά τα αποτελέσματα κάτω από τις προτροπές συνομιλίας τους ως κάρτες απαντήσεων και μπορούν να κάνουν κλικ ή να πατήσουν στο “Δείτε περισσότερα” για να μεταβούν στην κανονική αναζήτηση εικόνων Bing για πρόσθετο περιεχόμενο.

Το ιστολόγιο αναφέρει επίσης ότι η ομάδα έχει προσθέσει βελτιώσεις για την ” local grounding ” στο Bing Chat. Αυτό σημαίνει ότι αν προσπαθείτε να βρείτε ένα τοπικό εστιατόριο κοντά ή, ή κάποια άλλη κοντινή εγκατάσταση, θα πρέπει να δείτε καλύτερα αποτελέσματα κατά τη χρήση του chatbot.

Η Microsoft αποκάλυψε επίσης σχέδια αυτή την εβδομάδα για να συμπεριλάβεi διαφημίσεις στο Bing Chat  , με συνδέσμους προς εταιρείες και επίσης δημιουργούς περιεχομένου. Λειτουργεί επίσης σε καλύτερη μορφοποίηση για απαντήσεις που ασχολούνται με μαθηματικές εξισώσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *