Google Drive: Ποια ποινή θα υπάρχει εάν περάσετε τα όρια στο συνολικό αριθμό αρχείων  

Google Drive: Ποια ποινή θα υπάρχει εάν περάσετε τα όρια στο συνολικό αριθμό αρχείων  

Τους τελευταίους μήνες εμφανίστηκαν πρόσφατες αναφορές χρηστών που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους στο Google Drive, αναφέροντας ότι ο ιστότοπος τους εμφανίζει μια προτροπή “Η μεταφόρτωση απέτυχε” όταν εκτελείται οποιαδήποτε ενέργεια δημιουργίας.

Ένας χρήστης  στο Reddit διαπίστωσε ότι γύρω στις 14 Φεβρουαρίου 2023, η Google άρχισε να εφαρμόζει ένα όριο στο συνολικό΄αριθμό αρχείων που μπορείτε να αποθηκεύσετε στην πλατφόρμα, ακόμα κι αν είστε κάτω από το συνολικό όριο χωρητικότητας.

Παρέθεσαν ένα σύνδεσμος παρακολούθησης ζητημάτων που τέθηκε περίπου την ίδια περίοδο, με τους ανθρώπους να σχολιάζουν και να πιστεύουν ότι ήταν απλώς ένα σφάλμα που θα διορθωθεί σε εύθετο χρόνο. Ωστόσο, υπήρξαν μερικές αναφορές ότι το συνολικό όριο των αρχείων αναφέρεται ότι είναι πέντε εκατομμύρια αρχεία. Αυτό οδήγησε επίσης στο να τους ζητηθεί να διαγράψουν ένα τεράστιο όγκο αρχείων για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν  το Google Drive.

Οι Συνήθεις ερωτήσεις του Google Drive δεν αναφέρονται απευθείας σε αυτό το όριο και αναφέρονται μόνο τα όρια αποθήκευσης  στο μέγεθος αρχείου. Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος του Google Workspace είπε ότι το όριο τοποθετήθηκε”για τη διατήρηση ισχυρών επιδόσεων και αξιοπιστίας.”Αυτό δεν είναι το ίδιο όριο που αντιμετωπίζουν επί του παρόντος οι χρήστες του Google Workspace για τα Κοινόχρηστα Drive.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *