Νέες μητρικές πλακέτες με υποστήριξη AMD Ryzen 7000 από την Gigabyte

Νέες μητρικές πλακέτες με υποστήριξη AMD Ryzen 7000 από την Gigabyte

Η GIGABYTE έχει παρουσίασε τις τελευταίες της μητρικές πλακέτες A620, παρέχοντας “βέλτιστη απόδοση μνήμης και ολόπλευρες λειτουργίες”. Αυτά έρχονται με την υποστήριξη των επεξεργαστών της σειράς AMD Ryzen 7000, επιτρέποντας στη σειρά A620 να προσφέρει «την πιο ανταγωνιστική πλατφόρμα AM5 για τους χρήστες».

Αυτές οι μητρικές, βελτιωμένες από την αποκλειστική σχεδίαση διάταξης της GIGABYTE και τη ρύθμιση BIOS, μπορούν να επιτύχουν τη βέλτιστη απόδοση μνήμης για υπερχρονισμό DDR5 EXPO/XMP έως και DDR5-6400. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία PCIe EZ-Latch για την απλοποίηση της αναβάθμισης των καρτών γραφικών και την αποφυγή τυχαίας ζημιάς στα γύρω εξαρτήματα.

Οι χρήστες θα μπορούν να ενημερώσουν το BIOS και να κάνουν χρήση του νέου κώδικα και επεξεργαστών BIOS χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσουν επεξεργαστή, μνήμη ή κάρτα γραφικών με τη βοήθεια της αποκλειστικής δυνατότητας Q-Flash Plus της GIGABYTE. Η GIGABYTE προσφέρει την πλατφόρμα A620 με χαρακτηριστικά φιλικά προς το χρήστη και πολλαπλές επιλογές παραγόντων μορφής που καλύπτουν το Micro ATX έως το Mini ITX με την πλατφόρμα λογισμικού GIGABYTE GCC.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *