Galaxy A24:  εμφανίζεται στον ιστότοπο της Samsung

 Galaxy A24:  εμφανίζεται στον ιστότοπο της Samsung

Η Samsung έφτιαξε πρόσφατα το Galaxy A54 και το Galaxy A34 επίσημα smartphones μεσαίας κατηγορίας, αλλά δεν είναι τα τελευταία που αποκαλύφθηκαν από τη συνεχώς διευρυνόμενη οικογένεια Galaxy Ax4. Στην πραγματικότητα, η κορεατική εταιρεία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σύντομα το Galaxy A24.

Αυτό το τηλέφωνο κυκλοφόρησε τη σελίδα υποστήριξής του στον ιστότοπο της Samsung India, επιβεβαιώνοντας έτσι το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς και τον αριθμό μοντέλου: SM-A245F/DS. Η καταχώριση υποδηλώνει επίσης ότι η κυκλοφορία αυτής της συσκευής πλησιάζει γρήγορα. 

Galaxy A24 appears on Samsung's website, launch should be near

Το Galaxy A24 φημολογείται ότι φέρει το MediaTek Helio G99 SoC ή το Snapdragon 680 (και θα μπορούσε να είναι και τα δύο, ανάλογα με την περιοχή). Υποτίθεται ότι θα έχει οθόνη 6,4 ιντσών FHD+ 90Hz Super AMOLED με εγκοπή σταγόνας νερού, κύρια κάμερα 50 MP, ultrawide 5 MP, λήψη macro 2 MP, λήψη selfie 13 MP και μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη 25W. γρήγορη φόρτιση.

Προηγουμένως, το Galaxy A24 είχε πιστοποιηθεί από την BIS, η οποία ήδη επιβεβαίωσε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ινδία. Τώρα με την καταχώριση στον ιστότοπο της Samsung India, είναι μια ακόμη επιβεβαίωση. Μείνετε κοντά και θα σας ενημερώσουμε όταν επιτέλους γίνει επίσημο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *