Η Microsoft δοκιμάζει το Bing Image Creator στην πλαϊνή γραμμή Edge

Η Microsoft δοκιμάζει το Bing Image Creator στην πλαϊνή γραμμή Edge

H Microsoft πρόσθεσε το Bing Image Creator μέσα στο Bing Chat πριν από μερικές εβδομάδες. Επίσης δημιούργησε ένα  αυτόνομο  ιστότοπο  για τον δημιουργό τέχνης που δημιουργήθηκε με AI. Τώρα φαίνεται ότι η Microsoft μπορεί να επεκτείνει την εμβέλεια του Bing Image Creator στο πρόγραμμα περιήγησής του Edge, και συγκεκριμένα στην πλαϊνή γραμμή του.

Σε ανάρτηση στο Twitter σήμερα το πρωί, ο Mikhail Parakhin, επικεφαλής της Διαφήμισης και των Υπηρεσιών Ιστού της Microsoft, δήλωσε ότι δοκιμάζουν το Bing Image Creator στην πλαϊνή γραμμή του Edge. Δήλωσε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία τέχνης και στη συνέχεια να το εισαγάγει στο «ό,τι κι αν τύχει να κάνεις επεξεργασία». Δημοσίευσε μια εικόνα που δείχνει μια εικόνα “vintage υπολογιστή” που είχε τοποθετηθεί στο Outlook.

Ο Parakhin δήλωσε ότι εάν αυτό το νέο χαρακτηριστικό δεν χρησιμοποιηθεί πολύ, θα μπορούσε να μετακινηθεί “πίσω από το σύμβολο συν”. Ωστόσο, αυτό φαίνεται να είναι μια πολύ ωραία προσθήκη στην πλευρική γραμμή του Edge, οπότε ελπίζουμε ότι θα προστεθεί στο δημόσια έκδοση σύντομα.

Η Microsoft κυκλοφόρησε το Bing Image Creator με αρκετά σκληρά προστατευτικά κιγκλιδώματα για περιεχόμενο. Πράγματι, αρνήθηκε να κάνει μια εικόνα με βάση τη λέξη “Bing” νωρίς στη δημόσια κυκλοφορία του. Ο Parakhin δήλωσε τότε ότι αυτό έγινε «για να είναι στην ασφαλή πλευρά κατά την εκτόξευση».  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *