vivo X Flip:  εμφανίζεται στις επίσημες φωτογραφίες

vivo X Flip:  εμφανίζεται στις επίσημες φωτογραφίες

Tο vivo X Flip αναμένεται να φτάσει αυτόν τον μήνα σε μια εκδήλωση που θα πρέπει επίσης να μας δώσει το vivo X Fold2 και το vivo Pad 2. Το πρώτο πτυσσόμενο πτυσσόμενο smartphone της εταιρείας εμφανίστηκε σε μερικές φωτογραφίες και renders που διέρρευσαν, αλλά σήμερα έχουμε επίσημες εικόνες, που μας δίνουν την καλύτερη ματιά μέχρι τώρα.

vivo X Flip appears in new live photos

Εικόνες της Κινέζας ηθοποιού Wang Ziwen που ποζάρει με το X Flip εμφανίστηκαν στο Weibo, αποκαλύπτοντας τη μεγάλη οθόνη, το περιοχή διπλής κάμερας και την ανάγλυφη μωβ έκδοση με μοτίβο διαμαντιών. Οι αναφορές είναι ότι αυτό είναι ένα από τα τρία χρώματα, τα άλλα δύο είναι Μαύρο και Χρυσό.

vivo X Flip appears in new live photos

Οι εικόνες αποκαλύπτουν ότι η οθόνη του εξωφύλλου είναι πρακτικά από άκρη σε άκρη με τόσο ελαφρώς καμπύλες γωνίες. Η κυκλική περιοχή της κάμερας φιλοξενεί δύο φακούς και το λογότυπο Zeiss, ενώ το φλας LED βρίσκεται στη δεξιά πλευρά. Η τρέχουσα τάση στα smartphone είναι να έχουν επίπεδες πλευρές, αλλά το X Flip το διατηρεί παραδοσιακό με ελαφρώς κυρτό σώμα και από τις τέσσερις πλευρές.

vivo X Flip appears in new live photos

Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε πόσο μεγάλο είναι στην πραγματικότητα το τηλέφωνο από τα χέρια της ηθοποιού. Ωστόσο, αναμένουμε μια αναδιπλούμενη οθόνη 6,8″ στο εσωτερικό, η οποία είναι η ίδια διαγώνιος με το Find N2 Flip και απλά λίγο μεγαλύτερο από το Galaxy Z Flip4 και το Moto Razr 2022 αλλά λίγο μικρότερο από το Huawei P50.

vivo X Flip appears in new live photos

Η κυκλοφορία είναι ξεκάθαρα προ των πυλών και αναμένουμε ότι η vivo θα επιβεβαιώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας σύντομα και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν teasers με περισσότερες λεπτομέρειες για τις επερχόμενες συσκευές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *