Diablo IV: Αποκαλύφθηκαν οι ημερομηνίες  για προπαραγγελίες 

Diablo IV: Αποκαλύφθηκαν οι ημερομηνίες  για προπαραγγελίες 

Απέχουμε περίπου δύο μήνες από την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου RPG φαντασίας δράσης της Blizzard Diablo IV. Η ανοιχτή beta του παιχνιδιού μπορεί να είχε μεγάλες ουρές στην αρχή, αλλά φαίνεται ότι η δοκιμή του παιχνιδιού από τη Blizzard ήταν σε μεγάλο βαθμό επιτυχημένη. Τώρα ο προγραμματιστής αποκάλυψε πότε ακριβώς το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο.

Μήνυμα στο Twitter από την Blizzard, Πρόεδρος Mike Ybarra, δηλώνει ότι όσοι προπαραγγείλουν την κανονική έκδοση και την Ultimate έκδοση του Diablo IV θα μπορούν να μπουν στο παιχνίδι, μέσω του Battle.net, στις 4 μ.μ. ώρα Ειρηνικού (7 μ.μ. ώρα Ανατολής) την 1η Ιουνίου Οι παίκτες με προπαραγγελίες στην Ευρώπη και την Ασία θα μπορούν να αρχίσουν να παίζουν στις 2 Ιουνίου στο Midnight BST και στις 8 π.μ. KST.

Όλοι όσοι περιμένουν να λάβουν το παιχνίδι στην πραγματική ημερομηνία κυκλοφορίας μπορούν να ξεκινήσουν να παίζουν στις 4 μ.μ. ώρα Ειρηνικού (7 μ.μ. ώρα Ανατολικής) στις 5 Ιουνίου. Τα ευρωπαϊκά και ασιατικά παιχνίδια μπορούν να εισέλθουν στους διακομιστές στις 2 Ιουνίου στο Midnight BST και στις 8 π.μ. KST . Όλοι αυτοί οι χρόνοι είναι ίδιοι για όλες τις πλατφόρμες παιχνιδιών του Diablo IV.

Είναι πιθανό ότι η Blizzard  θα επιτρέψει στα άτομα που θα προπαραγγείλουν το παιχνίδι να το προφορτώσουν στους υπολογιστές και τις κονσόλες τους λίγες μέρες πριν από την κυκλοφορία. Θα κυκλοφορήσει για τον υπολογιστή, τις κονσόλες Xbox One και Xbox Series X|S της Microsoft και τις κονσόλες PlayStation 4 και PlayStation 5 της Sony.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *