YouTube Premium: Ποιές νέες δυνατότητες προσθέτει

YouTube Premium: Ποιές νέες δυνατότητες προσθέτει

Το YouTube Premium προσφέρει ήδη μια σειρά από λειτουργίες για τη μηνιαία χρέωση των 11,99 $ που δεν έχουν οι τυπικοί δωρεάν χρήστες του YouTube. Αυτά περιλαμβάνουν την έλλειψη διαφήμισεών ή banner, αναπαραγωγή βίντεο στο παρασκήνιο ενώ χρησιμοποιείτε άλλες εφαρμογές, λήψεις για προβολή εκτός σύνδεσης και πλήρη πρόσβαση στο YouTube Music. Σήμερα, η Google, κάτοχος του YouTube, ανακοίνωσε μια σειρά από νέες λειτουργίες που είτε είναι διαθέσιμες τώρα είτε θα έρθουν σύντομα στους συνδρομητές του YouTube Premium.

Σε μια ανάρτηση στο blog, η Google δήλωσε ότι οι χρήστες iOS τις επόμενες εβδομάδες θα έχουν μια βελτιωμένη επιλογή bitrate 1080p για αναπαραγωγή βίντεο. Η Google δήλωσε:

Ενώ όλοι οι χρήστες θα εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση σε 1080p, αυτή η βελτιωμένη ρύθμιση ποιότητας 1080p θα φαίνεται εξαιρετικά ευκρινής και καθαρή, ειδικά για βίντεο με πολλές λεπτομέρειες και κίνηση.

Αυτή η δυνατότητα θα προστεθεί και για τους χρήστες του YouTube Premium ιστού ως “πείραμα” στο εγγύς μέλλον.

Η Google θα προσθέσει επίσης τρόπους με τους οποίους οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται τα βίντεο του YouTube με άλλους. Οι χρήστες Android με συνδρομή Premium μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Meet Live Sharing μέσω των περιόδων σύνδεσης του Google Meet. Τα άτομα σε μια περίοδο σύνδεσης μπορούν να παρακολουθήσουν μαζί το ίδιο βίντεο YouTube, ακόμα κι αν κάποιοι από αυτούς δεν έχουν συνδρομή Premium. Οι κάτοχοι συσκευών iOS θα έχουν την ίδια δυνατότητα, μέσω Face Time, τις επόμενες εβδομάδες.

Οι συνδρομητές Premium σε τηλέφωνα και tablet μπορούν πλέον να κάνουν ουρά για βίντεο YouTube, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να παρακολουθούν μια σειρά από κλιπ χωρίς να χρειάζεται να επιλέγουν ένα κάθε φορά. Αυτοί οι χρήστες μπορούν επίσης να ρυθμίσουν τις Έξυπνες Λήψεις, οι οποίες θα προσθέτουν και θα κάνουν λήψη προτεινόμενων βίντεο αυτόματα, μέσω σύνδεσης Wi-Fi, στην κινητή συσκευή σας για προβολή εκτός σύνδεσης αργότερα. Τέλος, οι χρήστες ιστού, iOS και Android μπορούν να παρακολουθήσουν ένα βίντεο σε μια συσκευή, να σταματήσουν στη μέση και, στη συνέχεια, να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν σε μια άλλη συσκευή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *