Microsoft Teams:  προσθέτει πάνω από 20 Snapchat Lenses για διασκέδαση στις συσκέψεις

Microsoft Teams:  προσθέτει πάνω από 20 Snapchat Lenses για διασκέδαση στις συσκέψεις

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του Snapchat είναι τα  Lenses του, τα οποία προσφέρουν στους χρήστες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης μερικά διαφορετικά υπόβαθρα και οπτικά εφέ. Σήμερα, η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με το Snapchat στις βιντεοσυσκέψεις Microsoft Teams for Work.

Από αυτήν την εβδομάδα, το ιστολόγιο της Microsoft αναφέρει ότι πάνω από 20  Snapchat Lenses  θα είναι διαθέσιμοι για χρήση στο Teams for Work. Η ανάρτηση ιστολογίου της Microsoft είναι:

Τα Lenses  σάς δίνουν έναν εύκολο τρόπο να δείξετε την προσωπικότητα ή τη διάθεσή σας —από ανόητο έως γλυκό— μέσω της δύναμης του AR. Υπάρχουν Lenses  που σας κάνουν να μοιάζετε με χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων, Lenses που προσθέτουν ιδιόμορφα φόντο όπως το Airy Sparkles στη ροή βίντεο σας και Lenses που σας επιτρέπουν να εμφανίζεστε ως Μύκητες ή… “διασκεδαστικός τύπος;” Με τόσες πολλές επιλογές για να διαλέξετε, είναι εύκολο να βρείτε έναν Lense που ταιριάζει στην προσωπικότητα και την αίσθηση του χιούμορ σας.

Τα άτομα που θέλουν να προσθέσουν έναν από αυτούς τους Lenses στο βίντεο του Teams τους μπορούν να κάνουν τα εξής πριν ξεκινήσει μια σύσκεψη:

  • Πρώτα, κάντε κλικ στο Εφέ βίντεο επιλογή και μετά Περισσότερα εφέ βίντεο.
  • Στη συνέχεια, μπορείτε να μετακινηθείτε προς τα κάτω μέσω της κατηγορία Φίλτρα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Snapchat.
  • Στη συνέχεια, μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλες τις επιλογές φακών Snapchat και να επιλέξετε το αγαπημένο σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κλικ Πάρε μέρος τώρα για να μπείτε στη συνάντηση.

Μπορείτε επίσης να μεταβείτε σε φακό Snapchat ενώ μια σύσκεψη βρίσκεται σε εξέλιξη με αυτήν τη μέθοδο

  • Κάνε κλικ στην επιλογή  Περισσότερο στο επάνω μέρος της οθόνης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εφέ βίντεο.
  • Στη συνέχεια, μπορείτε να μετακινηθείτε προς τα κάτω μέσω της κατηγορίας Φίλτρα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Snapchat.
  • Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε τον αγαπημένο σας φακό και μετά να κάνετε κλικ Προεπισκόπηση για να το ελέγξετε μόνοι σας πριν βγείτε ζωντανά ή απλά κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή  για να βάλετε αμέσως τον Lense.

2 thoughts on “Microsoft Teams:  προσθέτει πάνω από 20 Snapchat Lenses για διασκέδαση στις συσκέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *