Google: επιδεικνύει την νέα ταχύτητα του Chrome 

Google: επιδεικνύει την νέα ταχύτητα του Chrome 

Η Google είπε ότι έκανε διάφορες αλλαγές  για να ενισχύσει την απόδοση του Chrome σε macOS και Android. Λέει ότι το πρόγραμμα περιήγησης είναι πιο γρήγορο από ποτέ και κατέγραψε βελτίωση 10% στα αποτελέσματα αναφοράς του Speedometer 2.1 τους τελευταίους τρεις μήνες.

Το σύνολο των αλλαγών περιλαμβάνει βελτιωμένη ανάλυση HTML, καλύτερη συμπίεση δείκτη, βελτιωμένη προσωρινή αποθήκευση και καλύτερη διαχείριση μνήμης μεταξύ των διαφόρων τροποποιήσεων. Η Google είπε ότι ορισμένες από τις εσωτερικές αλλαγές που έκανε ενδέχεται να πέσουν και στη μηχανή WebKit της Apple. Μπορείτε να διαβάσετε τα στοιχεία της εταιρείας σε ανάρτηση για περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες.

Google Chrome on Speedometer 21

Στην περίπτωση του Chrome για Android, η Google λέει ότι στόχευσε συσκευές προηγμένης τεχνολογίας “με μια έκδοση του Chrome που χρησιμοποιεί σημαίες μεταγλωττιστή ρυθμισμένες για ταχύτητα αντί για δυαδικό μέγεθος”. Αυτές οι εκδόσεις του Chrome προσφέρουν έως και 30% καλύτερη απόδοση στο σημείο αναφοράς Ταχύμετρο 2.1 όταν εκτελούνται σε ικανές συσκευές.

Το Google Chrome κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2008 και κατέχει το υψηλότερο μερίδιο αγοράς προγραμμάτων περιήγησης παγκοσμίως. Σύμφωνα με την StatCounter για τον Μάρτιο του 2023, ο Chrome ηγείται της κούρσας με μερίδιο αγοράς 64,8% και ακολουθεί η Safari με 19,5%.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *