Rocksteady: τεράστια καθυστέρηση του Suicide Squad

Rocksteady: τεράστια καθυστέρηση του Suicide Squad

Η εταιρεία ανάπτυξης Rocksteady Studios επιβεβαίωσε  μια τεράστια καθυστέρηση  για το επόμενο μεγάλο έργο της, το Suicide Squad: Kill the Justice League. Το συνεργατικό παιχνίδι δράσης θα κυκλοφορήσει τώρα στις 2 Φεβρουαρίου 2024, παραλείποντας την ημερομηνία κυκλοφορίας της 26ης Μαΐου 2023, το στούντιο ανακοίνωσε μόλις πριν από μερικούς μήνες πολλαπλές καθυστερήσεις.

«Πήραμε τη δύσκολη αλλά απαραίτητη απόφαση να αφιερώσουμε τον χρόνο που απαιτείται για να εργαστούμε ώστε το παιχνίδι να είναι η καλύτερη ποιοτική εμπειρία για τους παίκτες», ανακοίνωσε η Rocksteady.στο Twitter σήμερα. «Υπάρχουν πολλά περισσότερα να μοιραστούμε τους επόμενους μήνες και ανυπομονούμε να σας δούμε στο Metropolis τον επόμενο χρόνο».

Το στούντιο δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες σχετικά με το τι είδους αλλαγές θα υποστεί το παιχνίδι που δημοσιεύτηκε από την Warner Bros κατά τη διάρκεια των πολλών μηνών που μόλις έλαβε για πρόσθετη ανάπτυξη. Μια έκθεση του Bloomberg τον Μάρτιο αποκάλυψε ότι η ομάδα αυτοκτονίας είχε ήδη καθυστερήσει εσωτερικά μετά από μάλλον δυσάρεστη υποδοχή για το τελευταίο τρέιλερ παιχνιδιού.

Οι θαυμαστές είχαν επικρίνει κυρίως το over-the-top looter shooter gameplay του τρέιλερ, τη μειωμένη εστίαση σε πτυχές δύναμης υπερήρωων, καθώς και την επιβεβαίωση ενός καταστήματος μικροσυναλλαγών και του premium πάσου μάχης. Το στούντιο που περιγράφει τον τίτλο ως είσοδο ζωντανής υπηρεσίας επίσης δεν προσγειώθηκε πολύ καλά.

Με τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας στις 2 Φεβρουαρίου, το Suicide Squad: Kill the Justice League θα κυκλοφορεί σε πλατφόρμες PC, Xbox Series X|S και PlayStation.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *