Περισσότερες λεπτομέρειες Google Pixel Fold  

Περισσότερες λεπτομέρειες Google Pixel Fold  

Χθες πήραμε αναλυτικές πληροφορίες για το Google Pixel Fold για την ημερομηνία ανακοίνωσης και ημερομηνία κυκλοφορίας του, μαζί με την τιμολόγηση, και σήμερα κυκλοφορεί μια νέα αναφορά που επιβεβαιώνει κάποιες λεπτομέρειες και αποκαλύπτει άλλες.

Το Pixel Fold, το πρώτο πτυσσόμενο smartphone της Google, σε αυτήν την αναφορά, ισχυρίζεται ότι κοστίζει «άνω των 1.700 $», το οποίο ταιριάζει με την τιμή που είχε διαρρεύσει προηγουμένως των 1.799 $. Για να το γλυκάνει αυτό, η Google φέρεται να προσφέρει δωρεάν το  Pixel Watch σε αγοραστές Pixel Fold, εκτός από μια επιλογή ανταλλαγής.

More Google Pixel Fold details leak, including free Pixel Watch offer

H Google θα πει ότι το Pixel Fold έχει “την πιο ανθεκτική άρθρωση σε ένα αναδιπλούμενο”. Θα κυκλοφορήσει επίσης ως αδιάβροχο, αν και δεν είναι σαφές τι πρότυπο θα τηρεί. Η εξωτερική οθόνη θα είναι 5,8″, ενώ η εσωτερική ανοίγει έως και 7,6″.

Η συσκευή φέρεται να ζυγίζει 10 oz (283 g) και προφανώς έχει μεγαλύτερη μπαταρία από το Galaxy Z Fold4 της Samsung, ενώ είναι  πιο βαρύ. Στο υλικό μάρκετινγκ, θα υποστηριχθεί ότι θα διαρκέσει για 24 ώρες ή έως και 72 ώρες σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης. Τα έγγραφα επιβεβαιώνουν περαιτέρω ότι το Pixel Fold τροφοδοτείται από το chipset Tensor G2.

Το Pixel Fold αναμένεται να παρουσιαστεί πλήρως κατά τη διάρκεια του συνεδρίου προγραμματιστών Google I/O στις 10 Μαΐου, και σύμφωνα με τη χθεσινή φήμη, θα είναι διαθέσιμο στις 27 Ιουνίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *