Google Pixel Tablet: Πότε κυκλοφορεί και σε τι χρώματα

Google Pixel Tablet: Πότε κυκλοφορεί και σε τι χρώματα

Η Google ανακοίνωσε το Pixel Tablet σχεδόν πριν από ένα χρόνο στο Google I/O 2022. Σήμερα, καθώς πλησιάζουμε στο Google I/O 2023 στις 10 Μαΐου, έχουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το πολυαναμενόμενο tablet, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων ακόμη προδιαγραφών υλικού.

Φαίνεται  ότι το Pixel Tablet θα έχει 8 GB μνήμης RAM  , με Android 13 out of box. Η έκθεση ισχυρίζεται επίσης ότι το tablet θα πωλείται με δύο επιλογές αποθήκευσης, αν και δεν αναφέρθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με τα ποσά αποθήκευσης.

Το άρθρο υποστηρίζει επίσης ότι το tablet θα έχει τέσσερις χρωματικές επιλογές, εκ των οποίων δύο (Πράσινο και Λευκό) έχουν αποκαλυφθεί από την Google. Το Pixel Tablet θα πωλείται με το Charging Speaker Dock που είχε αποκαλυφθεί προηγουμένως, αλλά η αναφορά λέει ότι αυτό σημαίνει επίσης ότι το tablet δεν θα έχει μαζί του το παραδοσιακό πακέτο φόρτισης. Η Google φέρεται να πουλήσει μια θήκη για το tablet, αλλά λεπτομέρειες δεν αποκαλύφθηκαν.

Το Pixel Tablet αναμένεται να αποκαλυφθεί στο Google I/O παράλληλα με το Smartphone Pixel 7a και το Αναδιπλούμενο τηλέφωνο Pixel Fold. Ωστόσο, το tablet δεν αναμένεται να είναι διαθέσιμο στα καταστήματα λιανικής πριν από τον Ιούνιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *