Επιλογές αποθήκευσης και τιμολόγησης Google για το Pixel Tablet

Επιλογές αποθήκευσης και τιμολόγησης Google για το Pixel Tablet

Το Google Pixel Tablet εξακολουθεί να μην είναι διαθέσιμο προς πώληση για έξι μήνες από τότε που δοκιμάστηκε , αλλά τώρα λαμβάνουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις περικοπές αποθήκευσης και τις τιμές του. Οι νέες πληροφορίες προέρχονται από αξιόπιστο χρήστη και τις μοιράζεται το Google Slate, θα προσφέρεται σε αποθήκευση 128 GB και 256 GB σε χρώματα Porcelain και Haze.

Με βάση τις νέες πληροφορίες, το βασικό Tablet 128 GB Pixel θα κοστίζει κάπου μεταξύ 600-650 ευρώ και στην Ευρώπη. Δεν είναι ακόμη σαφές εάν οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν τον σταθμό σύνδεσης που έχει διαφημίσει  η Google, ο οποίος θα επιτρέψει στο tablet να διπλασιαστεί ως έξυπνη οθόνη συσκευή.

Το Pixel Tablet αναμένεται να διαθέτει οθόνη 10,95 ιντσών με ανάλυση 1600 x 2560 px, chipset Tensor G2 και φόρτιση 18 W. Η συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με συνδεσιμότητα Wi-Fi 6 και UWB και θα διαθέτει αισθητήρες κάμερας 8MP Sony IMX355 στο μπροστινό και πίσω μέρος. Οι φήμες προτείνουν επίσης ένα προαιρετικό στυλό γραφίδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *