Vivo S17 Pro : Τι κάμερα θα χρησιμοποιεί

Vivo S17 Pro : Τι κάμερα θα χρησιμοποιεί

Το vivo S17 Pro θα έχει τριπλή κάμερα, όπως αποκαλύφθηκε. Αυτό από μόνο του δεν προκαλεί έκπληξη, αλλά ο χρήστης που διαρρέει αποκάλυψε ότι και οι τρεις αισθητήρες θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν, σε αντίθεση με τα προηγούμενα smartphones vivo S που είχαν αισθητήρα βάθους 2MP που μόλις συνέβαλε στην απεικόνιση.

Το νέο smartphone θα έχει κύρια κάμερα 50MP με OIS και αισθητήρα Sony IMX766V πίσω. Η συσκευή λήψης υπερευρυγώνιας γωνίας θα έχει αισθητήρα 8MP, ενώ η τρίτη κάμερα θα είναι κάμερα πορτραίτου 12 MP (τόσο πιθανώς τηλεφακός 2x) με αισθητήρα Sony IMX663 πίσω. Αυτός είναι ο ίδιος αισθητήρας που χρησιμοποιείται και  στο Sony Xperia 1 III.

Η κάμερα του vivo S17 Pro είναι πιθανό να έχει πιο βασικό ζουμ 2x αντί για φανταχτερό 5x, αλλά αυτό εξακολουθεί να είναι μια τεράστια βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Παραδοσιακά, η vivo επαναλανσάρει τα τηλέφωνα S ως σειρά V εκτός της εγχώριας αγοράς, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να δούμε ένα vivo V29 Pro διεθνώς με την ίδια ρύθμιση κάμερας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *