Xiaomi 13 Ultra:  λαμβάνει ήδη την πρώτη του ενημέρωση

Xiaomi 13 Ultra:  λαμβάνει ήδη την πρώτη του ενημέρωση

Το Xiaomi 13 Ultra αποκαλύφθηκε χθες για την κινεζική αγορά και αναμένεται να κυκλοφορήσει μόνο στις 21 Απριλίου – στο μεταξύ, οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει στη χώρα. Και όμως, σήμερα το τηλέφωνο λαμβάνει ήδη την πρώτη του ενημέρωση λογισμικού. Αυτό θα πρέπει να περιμένει όλους τους αγοραστές μόλις βγάλουν το τηλέφωνο από τη συσκευασία.

Η νέα έκδοση είναι το MIUI 14.0.8.0 TMACNXM και βασίζεται στο Android 13 φυσικά, όπως και η προηγούμενη 14.0.7.0. Η ενημέρωση φέρνει μαζί της ανώνυμες βελτιώσεις στη συνολική εμπειρία χρήστη, μαζί με ενίσχυση της σταθερότητας του συστήματος και αυξήσεις στην ποιότητα εικόνας της κάμερας.

Μιλώντας για την κάμερα, ο προεπιλεγμένος ρυθμός ζουμ για τη λειτουργία Quick Snap άλλαξε σε 1,5x, οι επιλογές εστιακής απόστασης για τη λειτουργία Quick Snap άλλαξαν σε 0,6 m / 1,2 m / 5 m και έχουν εφαρμοστεί διάφορες βελτιστοποιήσεις στην ποιότητα εικόνας “για συγκεκριμένες σκηνές “. Τέλος, το Mi Wallet μόνο για την Κίνα λαμβάνει βελτιστοποιήσεις για τη λειτουργικότητα της κάρτας συγκοινωνίας “για διάφορες τοποθεσίες”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *