Google Meet:  σάς επιτρέπει πλέον να απενεργοποιείτε μεμονωμένες ροές βίντεο

Google Meet:  σάς επιτρέπει πλέον να απενεργοποιείτε μεμονωμένες ροές βίντεο

Αναρωτηθήκατε ποτέ αν θα μπορούσατε να κρύψετε συγκεκριμένα άτομα κατά τη διάρκεια εικονικών συναντήσεων εργασίας, τα οποία θεωρείτε ενοχλητικά ή αποσπώντας την προσοχή; Λοιπόν, τώρα μπορείτε να το κάνετε καθώς η Google έχει προσθέσει τη δυνατότητα απενεργοποίησης μεμονωμένων ροών βίντεο κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων Google Meet. Αυτό προστίθεται στην υπάρχουσα λίστα με τις λειτουργίες του Google Meet που ανακοινώθηκαν φέτος, μεταξύ των οποίων είναι η δια-λειτουργικότητα με το Zoom και η κοινή χρήση περιεχομένου που παρουσιάζεται.

Η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του Google Workspace στην έκδοση ιστού και σε κινητές συσκευές. Για να απενεργοποιήσετε μια ροή βίντεο, κάντε κλικ στο μενού με τις τρεις κουκκίδες μπροστά από το όνομα ενός χρήστη στον πίνακα Άτομα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Μην παρακολουθείτε. Μετά από αυτό, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Start Watching για να συνεχίσετε ξανά τη ροή.

Η Google λέει ότι αυτή η δυνατότητα δεν μπορεί να ελεγχθεί από διαχειριστές. Και να είστε σίγουροι, επειδή το Google Meet δεν θα ειδοποιήσει τον ενδιαφερόμενο χρήστη ή οποιονδήποτε άλλον όταν απενεργοποιείτε μια συγκεκριμένη ροή βίντεο, είναι αυτονόητο ότι οι αλλαγές που κάνετε θα ισχύουν μόνο στην οθόνη σας στο Google Meet.

Η λειτουργία έχει αρχίσει να κυκλοφορεί σταδιακά και μπορεί να χρειαστούν έως και δύο εβδομάδες για να φτάσει σε όλες τις συσκευές. Επομένως, ίσως χρειαστεί να περιμένετε για κάποιο χρονικό διάστημα εάν δεν είναι ορατό στη συσκευή σας αυτήν τη στιγμή. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε «Μόνο ήχος» εάν χρησιμοποιείτε κινητή συσκευή, η οποία θα απενεργοποιήσει όλες τις ροές βίντεο εκτός από αυτές που παρουσιάζουν περιεχόμενο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *