Twitter:  άρχισε να αφαιρεί το μπλε σημάδι επαλήθευσης

Twitter:  άρχισε να αφαιρεί το μπλε σημάδι επαλήθευσης

Το Twitter απαλλάσσεται επιτέλους από τα επαληθευμένα σημάδια ελέγχου παλαιού τύπου. Ούτε ο Πάπας Φραγκίσκος δεν έχει ανοσία στο να χάσει αυτό το πολυπόθητο μπλε σημάδι επιλογής  στον λογαριασμό του στο Twitter. Αυτή η διαδικασία έπρεπε να ξεκινήσει την 1η Απριλίου. Ωστόσο, το Twitter μετέφερε αυτήν την προθεσμία για σήμερα.

Από εδώ και στο εξής, τα άτομα που θέλουν να λάβουν αυτό το μπλε σημάδι επιλογής στον λογαριασμό τους πρέπει να πληρώνουν 8 $ το μήνα για μια συνδρομή Twitter Blue. Για να είμαστε δίκαιοι, αυτή η συνδρομή συνοδεύεται από ορισμένα πρόσθετα προνόμια, όπως υποστήριξη για έως και 10.000 χαρακτήρες σε μία ανάρτηση, δυνατότητα επεξεργασίας tweets έως και 30 λεπτά μετά τη δημοσίευσή τους, υποστήριξη για έντονα και πλάγια κείμενα και περικοπή των διαφημίσεων κατά 50 τοις εκατό.

Φυσικά, ο λόγος για το παλιό επαληθευμένο σημάδι επιλογής ήταν ότι οι άνθρωποι μπορούσαν να γνωρίζουν ότι ο λογαριασμός Twitter ανήκει και λειτουργεί από το άτομο που έχει αυτό το σήμα. Τα νέα σημάδια ελέγχου στο Twitter Blue θα απαιτούν από το άτομο να υποβάλει εκ των προτέρων τον αριθμό τηλεφώνου του.

Επίσης, οι συνδρομητές που θέλουν να αλλάξουν τη φωτογραφία προφίλ, το εμφανιζόμενο όνομα ή το όνομα χρήστη θα χάσουν αυτό το μπλε σημάδι επιλογής “μέχρι να επικυρωθεί ο λογαριασμός ότι εξακολουθεί να πληροί τις απαιτήσεις μας”. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το Twitter χειρίζεται επαληθευμένους λογαριασμούς με το νέο μοντέλο συνδρομής μπορεί να βρεθεί στον ιστότοπο υποστήριξής του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *