Οι παίκτες του Xbox και του Game Bar στα Windows δεν μπορούν πλέον να μοιράζονται μεταφορτώσεις παιχνιδιών στο Twitter

Οι παίκτες του Xbox και του Game Bar στα Windows δεν μπορούν πλέον να μοιράζονται μεταφορτώσεις παιχνιδιών στο Twitter

Τώρα θα είναι λίγο πιο δύσκολο να δείξετε γρήγορα τα όμορφα κλιπ παιχνιδιού σας στο Twitter, αν είστε παίκτης του Xbox ή των Windows. Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι η δυνατότητα να πατάτε ένα κουμπί για να μοιράζεστε τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα του παιχνιδιού στο Twitter έχει απενεργοποιηθεί για τις κονσόλες Xbox της, μαζί με τους χρήστες του Game Bar για Windows.

Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι αυτή η δυνατότητα τερματίστηκε όταν ρωτήθηκε από έναν παίκτη που ενεργοποίησε ειρωνικά,τον λογαριασμό του στο Xbox στο Twitter. Η ανάρτηση πρόσθεσε: «Μπορείτε ακόμα να μοιραστείτε τις αγαπημένες σας στιγμές στο Twitter μέσω της εφαρμογής Xbox για Android και iOS».

Η ανάρτηση δεν μπήκε σε λεπτομέρειες σχετικά με το γιατί η Microsoft έκανε αυτή την κίνηση Το Twitter ανακοίνωσε πρόσφατα ότι δεν θα προσφέρει πλέον το API του δωρεάν σε μεγάλες επιχειρήσεις. Τώρα χρεώνει ένα τέλος τουλάχιστον 42.000 $ το μήνα για τη χρήση του API του. Η Microsoft πιθανότατα δεν  θέλει να πληρώσει το Twitter για αυτήν τη δυνατότητα.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Microsoft Advertising ανακοίνωσε ότι δεν θα υποστηρίζει πλέον το Twitter από τις 25 Απριλίου. Αυτό οδήγησε τον διευθύνοντα σύμβουλο του Twitter, Elon Musk, να απειλήσει τη Microsoft με μήνυση, καθώς έκανε έναν αόριστο και αναπόδεικτο ισχυρισμό ότι η Microsoft χρησιμοποίησε δεδομένα Twitter παράνομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *