Η νέα αναφορά λέει ότι η δυνατότητα εφαρμογής πλευρικής φόρτωσης iOS 17 της Apple μπορεί να είναι διαθέσιμη μόνο στην Ευρώπη

Η νέα αναφορά λέει ότι η δυνατότητα εφαρμογής πλευρικής φόρτωσης iOS 17 της Apple μπορεί να είναι διαθέσιμη μόνο στην Ευρώπη

Μία από τις μεγαλύτερες φήμες για τα σχέδια της Apple για το iOS 17 είναι ότι θα γίνειυποστήριξη πλευρικής φόρτωσης εφαρμογών εκτός του επίσημου καταστήματος. Αν και αυτό μπορεί να αποδειχθεί αληθινό, η Apple μπορεί να διαθέσει αυτήν τη δυνατότητα μόνο σε συσκευές iOS στην Ευρώπη.

Αυτές οι πληροφορίες αποκαλύφθηκαν από τον δημοσιογράφο του Bloomberg Mark Gurman κατά τη διάρκεια του τελευταίου podcast MacRumors. Η Apple θα πρέπει να υποστηρίξει το sideloading για συσκευές iOS στην Ευρώπη λόγω της ψήφισης του νόμος της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές το 2022. Ωστόσο, ο Gurman δήλωσε ότι αυτή η λειτουργία ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη σε άλλα μέρη του κόσμου. Πρόσθεσε ότι πιστεύει ότι η Apple δεν θα αναφέρει καν τη δυνατότητα sideloading του iOS 17 ως μέρος της κεντρικής ομιλίας της εταιρείας κατά τη διάρκεια της Εκδήλωση WWDC 2023 στις 5 Ιουνίου.

Ακόμα κι αν η Apple προσθέτει sideloading στο iOS 17 στην Ευρώπη, ο Gurman δήλωσε κατά τη διάρκεια του podcast ότι η εταιρεία μπορεί να υποχρεώσει τους προγραμματιστές εφαρμογών να πληρώσουν επιπλέον χρέωση εάν εκκινήσουν τις εφαρμογές τους σε κατάστημα τρίτου μέρους.

Ο Gurman επανέλαβε επίσης την προηγούμενη αναφορά του ότι θα είναι το WatchOS 10μια σημαντική ενημέρωση για το Apple Watch OS, με μερικούς νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με το smartwatch.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *