Το Far Cry 6 και άλλα τρία παιχνίδια της Ubisoft θα κυκλοφορήσουν σύντομα στο Steam

Το Far Cry 6 και άλλα τρία παιχνίδια της Ubisoft θα κυκλοφορήσουν σύντομα στο Steam

Η Ubisoft αρχίζει να βάζει ολοένα και νεότερα παιχνίδια από τα ταμεία της στο Steam. Ο εκδότης επεκτείνει σιγά σιγά τη βιβλιοθήκη των τίτλων του στη δημοφιλή βιτρίνα παιχνιδιών υπολογιστήαπό τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, και η τελευταία κυκλοφορία θα περιλαμβάνει τέσσερα παιχνίδια.Far Cry 6,Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction,Riders Republic, καιMonopoly Madness.

Και οι τέσσερις εκδόσεις ήταν αποκλειστικά για το Ubisoft Store και το Epic Games Store σε υπολογιστή από την αρχική τους κυκλοφορία το 2021 ή το 2022. Και τα τέσσερα παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν στο Steam εντός των επόμενων 30 ημερών και οι σελίδες καταστημάτων έχουν ήδη ανέβει για τους θαυμαστές στη λίστα επιθυμιών.

Ακολουθούν οι σύνδεσμοι Steam και οι πληροφορίες ημερομηνίας κυκλοφορίας:

  • Far Cry 6 — 11 Μαΐου 2023 | Αρχική κυκλοφορία 7 Οκτωβρίου 2021
  • Riders Republic — 8 Ιουνίου 2023 | Αρχική κυκλοφορία 28 Οκτωβρίου 2021
  • Rainbow Six Extraction— 15 Ιουνίου 2023 | Αρχική κυκλοφορία 20 Ιανουαρίου 2022
  • Monopoly Madness — 22 Ιουνίου 2023 | Αρχική κυκλοφορία 9 Δεκεμβρίου 2021

Όπως και τα περισσότερα παιχνίδια που έχει φέρει η Ubisoft στο Steam από την επιστροφή της, και οι τέσσερις αυτοί τίτλοι δεν αναφέρουν υποστήριξη για επιτεύγματα Steam. Το Anno 1800 έλαβε αθόρυβα τη δυνατότητα πρόσφατα,  χωρίς επίσημες ανακοινώσεις, ωστόσο, δεν έχουμε δει ακόμη να επεκτείνεται αυτή η υποστήριξη σε άλλους τίτλους.

Ενώ η Ubisoft ευχαρίστως προσθέτει στον  κατάλογό της στο Steam με σταθερό ρυθμό, οι επερχόμενοι τίτλοι της εταιρείας εξακολουθούν να αποκλείουν το κατάστημα. Τα επερχόμενα παιχνίδια όπως Assassin’s Creed Mirage, Skull and Bones, Crew Motorfest,και Avatar Frontiers of Pandora, εξακολουθούν να κυκλοφορούν μόνο στο Ubisoft Store και στο Epic Games Store.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *