SwiftKey για iOS: αποκτά την δυνατότητα αφαίρεσης του κουμπιού Bing

SwiftKey για iOS: αποκτά την δυνατότητα αφαίρεσης του κουμπιού Bing

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια ενημέρωση για το SwiftKey στο Android πριν από μερικές ημέρες, δίνοντας στους χρήστες την πολυπόθητη επιλογή να αφαιρέσουν το κουμπί Bing. Τώρα μια παρόμοια ενημέρωση είναι διαθέσιμη για όσους χρησιμοποιούν το SwiftKey στο iOS.

Η τελευταία έκδοση του SwiftKey για iOS φέρνει τη δυνατότητα κατάργησης του κουμπιού Bing που παρουσιάστηκε πρόσφατα. Αν και ο επίσημος λογαριασμός του πληκτρολογίου στο Twitter λέει ότι η ενημέρωση σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τη γραμμή εργαλείων, όλες οι προσαρμογές καταλήγουν στο κουμπί Bing: μπορείτε να το ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε. Αντίθετα, η έκδοση Android σάς επιτρέπει να επιλέξετε ποια βοηθητικά προγράμματα εμφανίζονται στη γραμμή εργαλείων και να αναδιατάξετε τα στοιχεία της.

Ωστόσο, παρά τους περιορισμούς, είναι καλό να βλέπουμε την πιο πρόσφατη ενημέρωση του SwiftKey για iOS, καθώς οι κριτικές στο Google Play Store και το App Store έχουν δείξει ότι σε αρκετά μεγάλο αριθμό χρηστών δεν αρέσει το κουμπί Bing, ανεξάρτητα από τα πλεονεκτήματα που παρέχει.

Πώς να αποκρύψετε το κουμπί Bing στο SwiftKey στο iOS:

  • Ενημερώστε το SwiftKey στην έκδοση 3.0.2 ή νεότερη.
  • Ανοίξτε το SwiftKey και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις.
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και απενεργοποιήστε την επιλογη Να εμφανίζεται πάντα το εικονίδιο Bing Hub  . Η απενεργοποίηση που σας επιτρέπει επίσης να επανατοποθετήσετε το κουμπί μενού με την επιλογή Εμφάνιση κουμπιού μενού αριστερά .

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αφαίρεση του κουμπιού Bing από τη γραμμή εργαλείων του SwiftKey δεν θα σας εμποδίσει να χρησιμοποιήσετε τις νέες δυνατότητες. Μπορείτε ακόμα να αποκτήσετε πρόσβαση στο Bing Hub πατώντας το κουμπί μενού στη γραμμή εργαλείων και πατώντας το Bing Hub.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *